11. heinäkuuta 2013

Summer make up basics


Näillä pärjää kesäauringossa! Vichyn Idéalia bb-voide on uusi suosikkini, sellaisenaan käytettynä se antaa sopivan peittävän mutta samalla kuulaan lopputuloksen. Itse sudin sen päälle usein vielä hieman puuteria, jotta lopputuloksesta tulee hieman meikkivoidemaisempi ja jotta aurinkopuuteri levittyy helposti kasvoille. Pienet näppylät ja tummat silmänaluset peitän luottopeitevoiteellani Make Up Storen Cover All Blue:lla, ja korostan poskipäitä Benefitin High Beam-korostusvärillä. Vaihtoehtoisesti käytän meikkipohjan tekemiseen Lily Lolon Mineral Foundation-puuteria (loistava hinta-laatu-suhde, by the way!). Simppeliin silmämeikkiin riittää Rimmelin pitkäkestoinen ja intensiivisen värinen Exaggerate-rajausväri ja Maybellinen Rocket Volum' Waterproof-ripsiväri. Ehdoton lempiripsarini on tosin edelleen Max Factorin False Lash Effect, kokeilen aina silloin tällöin muita ripsivärejä mutta palaan aina kuitenkin siihen!

Tämä viikko ei todellakaan ole alkanut ihan parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta aina elämä ei vaan mene ihan suunnitellusti... Mutta mitä sitä turhia murehtimaan näin kesällä! Oloa piristää nimittäin huominen kampaajakäynti ja ensi viikon kivat suunnitelmat. Ensi viikon perjantaina pääsen nauttimaan ihanasta John Legendistä ja Olly Mursista jazzeilla, sekä samana viikonloppuna vielä suomalais-italialaisista häistä Helsingissä!

My make up essentials for summer time... Totally in love with Vichy's Idéalia bb-cream combined with a light layer of powder! Some highlighter, bronzing powder and waterproof eye make up is really all I need for sunny days like today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: