12. toukokuuta 2013

Quickmax-ripsiseerumi


Sain hiljattain Luxstyle:lta testaukseen heidän juuri lanseeratun Quickmax-ripsiseeruminsa, josta olin todella innoissani, sillä kauniit ripset ovat sekä arki- että juhlameikkini kulmakivi. Omat ripseni eivät itsessään ole mitenkään näyttävät, ja ne joutuvat päivittäisen ripsientaivuttajan ja vedenkestävän ripsivärin käytön takia aina pienelle koetukselle. Erilaiset ripsiravinteet ovat viime aikoina olleet paljonkin esillä mediassa ja olen hieman skeptisesti niiden tehoon suhtautunut. Kokeilunhaluisena otin siis minulle tarjoutuneen mahdollisuuden avosylin vastaan!


Olen käyttänyt ko. seerumia joka ilta nyt kolme viikon ajan, ja vaikka tulos ei ehkä ihan parhaimmalla tavalla välity kuvista, niin itse ainakin koen ripsieni kunnon parantuneen! Sekä tuuheutta että pituutta on tullut hieman lisää, ja toivottavasti pidempiaikainen käyttö tehostaa seerumin vaikutusta vielä enemmän. Seerumia siis levitetään rajausvärin tavoin ripsirajaan iltaisin, ja se pestään pois aamulla kasvojen puhdistuksen yhteydessä. Seerumia voi käyttää jatkuvasti ja itse ainakin aion käyttää sitä päivittäin aineen loppumiseen asti,  putkilon sisältö kun vaikuttaa aika riittoiselta! Näyttävämpien tuloksien saavuttaminen voi kuulemma viedä 4-6 viikkoa, joten jään innolla odottelemaan lopullisia tuloksia...

Mikäli joku muukin miettii ripsiravinteen testaamista niin lämpimästi suosittelen kyllä Quickmaxia, se on kuitenkin suhteellisen edullinen tuote verrattuna joihinkin muihin markkinoilla oleviin seerumeihin. (Kyseinen seerumi on nyt muuten tarjouksessa hintaan 39,95e.)

Mihin Quickmaxin teho sitten perustuu?

"Se sisältää patentoidun yhdistelmän aineksia, jotka todellakin antavat uutta eloa ripsiesi ja kulmakarvojesi kasvukierrolle. Se myös rakentaa kudosta, johon ripsesi kiinnittyvät siten, että kudos säilyttää ripset pidempään, ja antaa niille pidemmän aikaa kasvaa.

QuickMaxin ainesosat sisältävät edistyksellisen karvankasvuentsyymin sekä luonnollisen stimulantin karvatupille, joka saa entsyymin toimimaan nopeammin. Tämä merkityksellinen yhdistelmä sisältää kehittyneintä teknologiaa edustavan kosteuttajan, nimeltään hyaluronihappo. Näin se hoitaa ripsiesi ja kulmakarvojesi ihoa samalla kun se stimuloi uutta kasvua.


Tämä ainutlaatuinen seerumi myös korjaa kuivia, hauraita tai vahingoittuneita ripsiä ja kulmakarvoja, jotka saattavat tulla ikääntymisen seurauksena tai meikin kovasta käytöstä."


I was very happy to get his eyelash serum to test out from Luxstyle. After applying it every night to my lashline for several weeks, I did actually see some results in the overall condition of my lashes, mainly in their lenght and volume. Since I use an eyelash curler and waterproof mascara (which is a pain to get off) every day, my lashes tend to suffer a little from the process. An eyelash treatment was therefore very essential in improving the quality of my lashes, so will definitely keep using Quickmax.

2 kommenttia:

  1. voiko tätä siis käyttää kulmakarvoihin myös? hankin juuri tämän testaukseen itselleni myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin silloin kun itse käytin tätä, ohjeessa luki että sopii myös kulmakarvoille :) En tosin tiedä onko koostumus tätä nykyä erilainen.

      Poista

Sing your song: