29. heinäkuuta 2013

Anatomy of a Wardrobe

anatomy of a wardrobe

Monessakin blogissa viime aikoina olleet "tyylini kulmakivet"-postaukset innostivat nyt minutkin hieman tarkastelemaan omia pukeutumistottumuksiani! Vaikka koenkin tasaisin väliajoin jonkilaisia vaatekaappikriisejä, kun mikään ei tunnu oikealta tai tarpeeksi kivalta, niin tyylini perusjutut pysyvät aina samoina.

Arkiasuihini päätyvät yleensä skinny-farkut (rakastan mustia vahapintaisia housuja!) yhdistettynä siistiin, istuvaan yläosaan. Paidoissa suosin kauniita materiaaleja kuten silkkiä ja sifonkia, sekä mielenkiintoisia leikkauksia ja yksityiskohtia. Ellei jossakin vaatteessa ole sitä "jujua", jätän ne yleensä kokonaan ostamatta. Minulle tärkeintä on materiaalien lisäksi myös vaatteen kunnollinen istuvuus, ja viime vuosina olen onneksi oppinut jättämään ne kauniit, mutta huonosti istuvat tuotteet suosiolla kauppaan.

Jos vaan Suomen säät sallisivat, kulkisin ympäri vuoden ballerinoissa, mutta muina vuodenaikona jalkoihin päätyvät usein joko korolliset tennarit tai kivat nilkkurit. Päälle vielä bleiseri tai biker-mallinen nahkarotsi, ranteisiin kello ja kasa rannekoruja, käsivarteen kaunis ja tilava arkilaukku ja kaulaan riipus tai statement-koru ja voilá, mun täydellisimmän tuntuinen asu on valmis! Pukeutumisen kannalta olen omimmillani keväällä ja erityisesti syksyllä, joten vaikka kuinka paljon toivoisinkin, että kesä jatkuisi vielä pitkään, niin henkisesti odotan kuitenkin jo syksyä...

anatomy of a wardrobe 2

Juhlapukeutumiseni ei suurimmilta osin poikkea arkipukeutumisestani, sillä yritän olla liikaa jakamatta vaatekaappini sisältöä erikseen juhla-ja arkivaatteisiin (sillä sitten osa jää aina odottamaan sitä tiettyä "tilaisuutta", jota ei ehkä koskaan tule). Kunnon juhlissa tykkään kuitenkin panostaa mekkoon ja korkokenkiin, tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi juhlaviin housuihin. Asusteet ja oikeanlainen meikki ovat myös hyvä tapa tuoda asuun enemmän juhlavuutta, joten siksi lisäsin kollaasin myös punaisen huulipunan ;) Enkä saa unohtaa myöskään kaikkien aikoijen lemppareinta tuoksuani, jota säästelen erityistilaisuuksiin, Armani Codea!

Mitkä ovat teidän tyylinne perusjutut? :)

Here they are, the basics of my personal style. If I could, I would probably spend most days in skinny jeans, a blazer or leather jacket, a beautiful silk top and ballet flats, but during winter, trainers or ankle boots will do... Even though the summer has been lovely, a part of me is already waiting for autumn when I can dress up in my favourite outfits without being too hot (or too cold)! What's your wardrobe anatomy? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: