8. heinäkuuta 2013

Galactic

Täytyy myöntää, etten oikein koskaan ole ollut innostunut uuden elektroniikan ostamisesta. Tai että siis tykkään kauheasti kaikkien uusien laitteiden testaamisesta ja näpräämisestä, mutta se oman rahan laittaminen niihin (vaatteiden, asusteiden ja vaikka kosmetiikan kustannuksella) tuntuu aina vähän "turhalta". Nyt olen kuitenkin viime aikoina saanut päähänpinttymän uudesta puhelimesta, joten sellainen on hankittava ja mielellään pian! Oikeastaan ihmettelen, miten munlaiseni sosiaalisen median kanavien superaktiivinen käyttäjä, uutisia ja blogeja ihan vähän väliä lukeva ihminen on näinkin kauan tullut toimeen ilman kunnollista älypuhelinta... Tähän asti olen tyytynyt Nokiani ja iPod Touchini yhdistelmään, mutta tuo jälkimmäinen alkaa olla sen verran vanhaa sukupolvea, ettei kaikkia appeja saa enää päivitettyä (sen takia olen ollut MIA instagramissa jo muutaman kuukauden, buu!).


Olenkin tässä viime päivinä pohtinut sekä iPhonea että Samsungin uutta Galaxy S 4:ää, enkä osaa päättää! Olen tykännyt iPod Touchistani tosi paljon, mutta jotenkin kun lähes kaikilla tuntuu olevan iPhone, niin haluaisin ihan ehkä senkin takia jonkin muun puhelimen... täysin epäloogista, kyllä.


Innostuin erityisesti Galaxyn treeni- ja ruokavaliosovelluksista, varsinkin kun puhelimeen on mahdollista hankkia siihen yhdistyvän HRM Bandin eli sykevyön! Tykkään myös sen muotoilusta ja erilaisista valokuvaus- ja videotoiminnoista, mm. videopuheluista ja mahdollisuudesta valokuvien järjestämiseen suoraan erilaisiin albumeihin.Varsinkin kun digikameraa tulee kannettua arkena mukana aivan liian vähän, laadukas kamera puhelimessa olisi ehdottomasti plussaa!



*postaus toteutettu yheistyössä Be On:in kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: