22. heinäkuuta 2013

All That Jazz


Taas on vuoden jazzit juhlittu! Skitsofreenisen epävakaisesta säästä huolimatta (vesisade ja auringonpaiste vaihtelivat kirjaimellisesti 5 minuutin välein, tai jopa sattuivat samanaikaisesti) perjantain ulkokeikat olivat erittäin hyviä ja seura mitä parasta. Olly Murs oli tosi söötti ja John Legend aivan i h a n a! Jälkimmäistä herraa olen jo monet, monet vuodet odottanut Jazzeille ja nyt sekin pieni haave vihdoin toteutui... Porissa varttuneena jazzit ovat mulle ihan itsestäänselvyys (olen elämässäni tainnut missata ainoastaan yhdet jazzit), ja siksi aina ihmettelen niitä ihmisiä, ketkä eivät kyseisillä festareilla ole ikinä olleet... Jazzit kun ovat niin kivan leppoisa ja "sivistynyt" tapahtuma! Olen vuosien mittaan nähnyt kotikaupungissani aivan huikeita esiintyjiä, muun muassa N.e.r.d:in (siis Pharrell, oh my goodness), Massive Attackin, Stevie Wonderin, Jamiroquain, Alicia Keysin, Kanye Westin, Norah Jonesin, Janelle Monaën, Maverick Sabren, The Rootsin ja De La Soulin, lemppareimmat nyt mainitakseni....

Bobby Womack

Iltaa kohten ilmakin muuttui aurinkoiseksi, joten viimeisen esiintyjän eli Bobby Womackin jälkeen suuntasin vielä hetkeksi jazzkadulle Etelärantaan nauttimaan tunnelmasta ja bongailemaan tuttuja... Jazzit ovat kyllä paras aika vuodesta olla Porissa, kaupunki on silloin (kerrankin) niin vilkas, rento ja kansainvälinen!

Yet another great Pori Jazz Festival behind! Olly Murs was very cute and charming and John Legend was absolutely wonderful, I'm so glad I finally saw the latter live... The Jazz week is my favourite time of the year in my old home town, the town is just so lively and laid-back, for once!

2 kommenttia:

  1. AAHHHH OLLY OLLY OLLY <3 ja tosiaan mähän luulin, että legend on semmonen vanha mies... vähän hämmennyin, kun herra olikin tommonen nuori ja komee :'D positiivinen yllätys toki ! ja leppoisia biisejä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know, Olly <3 ottaen huomioon mun heikkouden brittimiehiin se olis voinu vaan puhuakin siellä lavalla koko keikan ajan, oh my goodness sitä aksenttia :D Mäkin hieman yllätyin kuinka söpö Legend oli livenä, vaikka herran tuotanto onkin ihan tuttua ;)

      Poista

Sing your song: