7. kesäkuuta 2013

The girl with the red hair


Yksi juttu, josta useimmiten saan kehuja, ovat punaiset hiukseni (josta välillä tulee kommentteja ihan tuntemattomiltakin, brittimiehistä nyt puhumattakaan, heh). Hassua miten parissa vuodessa tämä punainen sävy on muodostunut jonkinlaiseksi tavaramerkikseni, josta en ihan lähiaikoina tahdo vielä luopua. Olin siis vuosikausia tumma brunette, sitten tukkani oli ruskeanpunainen, sitten keskipunainen, ja sitten se on vähitellen vaalentunut tähän vahvaan kuparin sävyyn, jonka koen tällä hetkellä aivan täysin omakseni! (Tuo ylläoleva kuva on tosin otettu juuri värjäystä seuraavana päivänä, joten se on tällä hetkellä vielä poikkeuksellinen voimakas.)


Punainen väri on vaan siksi haastava, että se haalistuu melko nopeasti ja ajan mittaan menettää sen kauneimman hehkunsa. Kampaamokäyntien välissä värjään siis hiuksiani kotona L'oréal Férian sävyllä 7.4 Mango, intensiivinen kupari. Ihan jokaiselta valmistajalta ei löydy kuparin eri sävyjä, joten olen tosi iloinen tästä kyseisestä väristä! On meinaan lupauksensa mukainen intensiivinen ja pitkäkestoinen hiusväri.


Värjäyskertojen välillä käytän noin viikoittain KC Professionalsin Color Mask-värinaamiota sävyssä Mandarin, joka on muuten aivan loistava tuote! Se on sävyttävä ja korjaava hoito, joka sisältää sen verran väripigmenttiä, että ilman muovihaskoja sitä ei kannata lähteä levittämään. Hoitoaineesta löytyy paljon eri sävyjä (joita voi myös sekoittaa keskenään) ja sitä voi käyttää myös täysin värjäämättömiin hiuksiin tuomaan eloa ja erilaisia sävyvivahteita. Hoitoaine myös hieman piilottaa tyvikasvua värjäysten välillä! Lisää tietoa esimerkiksi täältä.


Ylipäätään minkä tahansa värin säilyttämisessä tärkeää ovat myös muut hoitotuotteet, joista itselläni on tällä hetkellä käytössä Redkenin All Soft-shampoo ja -hoitoaine, Schwarzkopftin Silhouette Color Brilliance-muotovaahto sekä kuiville latvoille samaisen merkin Oil Miracle Liquid Oil Conditioner.

One thing I often seem to get compliments on is my fiery copper red hair! It's not my natural colour though, so all sorts of products are needed to keep it shiny and vibrant between visits to my hairdresser...

2 kommenttia:

  1. Mäkin käytän noita All Softeja ja tota Color Maskia, varsinkin nyt kun kasvatan omaa väriä esiin niin ei oo ihan niin suuri ero noiden eriväristen hiusten välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huippuhyviä tuotteita kyllä molemmat! käytin vuosikausia erilaisia Tigin shampoita mutta nyt oon ihastunu tuohon Redkeniin :)

      Poista

Sing your song: