1. helmikuuta 2011

Shopping is my cardio

Okei, nyt on univelat enemmän kuin kuitattu ja kamerakin saatu pois pakkauksestaan ja ladattua, joten tässä vähän viime aikojen ostoksia ja asuja!

Tänään tuli pyörähdettyä nopeasti kaupungilla tällaisessa asussa:

Viitta, Monsoon Fusion. Farkut: Cheap Monday. Paita, Warehouse. Bootsit, New Look. Kaulakoru, Asos. Laukku, Bianco Footwear. Hansikkaat, Club Monaco.
Oon vähän säästellyt Monsoonin rakkaustakkia, mutta tulin siihen tulokseen ettei hienoa vaatekappaletta kannata käyttää ainoastaan erityistilaisuuksissa, joten täytyypä ulkoiluttaa tuota vähän useammin!

Älkää please kiinnittäkö huomiota noihin hiuksiin. Bad hair day indeed.


Ihana uusi clutch <3

Zara
Nämä kivat arkikorkkarit löytyivät Zaran alesta kahdellakymmenellä punnalla! Taidan tosin käsitellä ne mehiläisvahalla, jotta pinnasta tulee vähän tummempi.


Butterfly by Matthew Williamson for Debenhams.
 

Tiger of Sweden
 Äidiltä saatu joululahja, joka oli aivan nappivalinta! Topissa on läpinäkyvä takaosa joten se on ihan täydellinen biletoppi, josta saa kuitenkin arkeen sopivan yhdistämällä sen esim. bleiseriin.

River Island.

Forever 21.
 

Tykkään tuosta Eiffel-tornin muotoisesta kaulakorusta enemmän, kun se on "väärinpäin", muistuttaa silloin vähän YSL:n menneen syysmalliston koruja, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: