28. helmikuuta 2011

Weekendful of fashion

Neljä pitkää päivää takana London Fashion Weekendillä ja jalat on kuin maratonin jäljiltä kaiken seisomisen ja ympäriinsä juoksemisen jälkeen. Mutta oli ihan mielettömän kivaa! Valitettavasti kuvia en työn takia ehtinyt/viitsinyt ottaa kertaakaan vaikka kamera laukussa olikin jokaisena päivänä, mutta käypääs katsomassa Jennin postaus tapahtumasta.


Työ oli enimmäkseen ihmisten neuvomista ja vastaamista erilaisiin kysymyksiin, ohjelmalehtisten jakamista ynnä muuta. Ja täytyy sanoa, että asiakaspalvelusta englannin kielellä selvittiin täysin kunnialla ja ongelmitta, vaikka taisin olla ainoa ei-brittiläinen vapaaehtoistyöntekijöistä...jes.

Tehtäviä vaihdeltiin parin tunnin välein jottei kukaan tylsistyisi, ja mut laitettiin heti avajaisiltana catwalk show:hun auttelemaan. Ja onneksi laitettiin, sillä illan viimeinen näytös oli pääsponsori Vodafonen kutsuvieraille, ja yllätysesiintyjänä oli.... ELLIE GOULDING! Nainen on muuten älyttömän hyvä esiintyjä, harmi etten saanut otettua valokuvia tai videopätkiä vaikka näinkin näytöksen alusta loppuun...

wiwt.com
Vaikka työ oli alustavasti palkaton, niin lopuksi saimme kuitenkin kaikki pienen rahallisen korvauksen ja mukaan myös hupparit sekä VIP goodie bagit, jossa oli kaiken näköistä sälää.

Ja sitten siihen shoppailuun... Jos olisin ollut enemmän rahoissani niin kotiin olisi tullut vietyä vaikka mitä, mutta aikaakin shoppailuun oli loppujen lopuksi suhteellisen vähän, sillä ne pari taukoa päivässä menivät enimmäkseen syömiseen ja hengähtämiseen. Viimeisenä päivänä tein kuitenkin täsmäiskun Designer Studio-saliin ja löysin jotain tosi kivaa:



Blumarinen paita 49 punnalla. Siis 49 punnalla, alkuperäinen hinta £399! Kangas on trikoomaista ja ohutta, mutta tarkemminen katsottuna se paljastui 100-prosenttiseksi villaksi. Tuo printti ei pääse kuvassa ihan oikeuksiinsa, mutta laitan asukuvaa siitä heti kun se pääsee käyttöön...

Kaiken kaikkiaan siis erittäin kiva kokemus, joten jos joku sattuu olemaan Lontoossa ensi syyskuussa samaisen tapahtuman aikoihin niin suosittelen kyllä käväisemään. :)

2 kommenttia:

  1. olispa mieletöntä nähdä ellie goulding livenä :o

    tykkään ihan hirveästi tästä sun blogista, koska omissa ajatuksissani on pyörinyt kauppakorkean ja muotimarkkinoinnin yhdistäminen nyt lukion jälkeen. näin ilmeisesti sinäkin olet tehnyt ? :))

    VastaaPoista
  2. joo neiti oli kyllä tosi hyvä ja tykkään siitä nyt vielä aiempaa enemmän :)

    oon laittamassa postausta illalla mun opiskeluistani ja erityisesti vaihdosta ulkomailla joten lisätietoa on tulossa :)

    VastaaPoista

Sing your song: