23. helmikuuta 2011

Lusmuilupäivä

Voisi luulla, että vapaapäivänä saisi aikaiseksi tehtyä kasan kouluhommia pois alta, mutta hah, you're wrong.


Kävin päivällä vähän pyörimässä embankmentilla sijaitsevan Somerset Housen ympäristössä, sillä seuraavat neljä päivää menevätkin London Fashion Weekendillä työskennellessä... jännää! Tosin perjantain työvuoro on kokonaiset 11,5 tuntia. Eikä siitä edes makseta palkkaa. Kiva. Mutta tuleepahan ainakin hyvä lisä ansioluetteloon!

Matkalla eksyin myös Superdrug-liikkeeseen, johon mua ei saisi päästä ollenkaan, sillä siellä tulee aina tehtyä heräteostoksia ja usein meinaan unohtaa mitä menin sieltä alunperin hakemaan. Mutta kaikki ne meikkibrändit (jota Suomesta ei löydy) on vain niin houkuttelevia!




Löysin ihanan Primer Paletten Sleek Make Up-merkiltä: paletissa on siis voidemaisia luomivärejä, jotka tavallisen luomivärin pohjalla käytettyinä syventävät väriä ja parantavat sen pysyvyyttä. Värit näyttävät kuitenkin sellaisinaankin kivan kuultavilta, ja uskoisin että punaisia ja vaaleita sävyjä voi käyttää myös poskipunina ja korostusväreinä... siis erinomainen monitoimituote!

Ostoskassiin päätyivät myös pari keväisen väristä kynsilakkaa ja mineraalimeikkipuuteri, jota lähdin Superdrugista hakemaan.

Yritän ehtiä nappailemaan Fashion Weekendiltä joitakin valokuvia ja toivon että sieltä alennettujen designertavaroiden joukosta löytyisi itsellenikin jotain pientä... pidetään peukut pystyssä ;)

3 kommenttia:

  1. Hei! Näin aluksi täytyy kyllä sanoa, että tuo sinulle tarjoutunut tilaisuus London Fashion weekend:llä kuullostaa aivan unelmalta! Täällä on tosiaan myös eräs kauppatieteistä ja muodista kiinnostunut tuleva opiskelija ja näin olisinkin kiinnostunut kuulemaan hieman lisää opiskeluistasi. Eli en ole tosiaan vielä perehtynyt sen kummemmin opiskeluihin, mutta haluaisin kuulla tarjoutuuko tuollainen mahdollisuus vaihtovuoteen ulkomaille toiseen yliopistoon kaikista Suomen yliopistoista ja mitä muita vaihtoehtoja oli vaihtovuoden kohdemaina? Kiitos jo kovasti näin etukäteen!

    VastaaPoista
  2. Heippa, teen mielelläni postauksen mun opiskeluistani lähipäivinä, sitten kun on tästä työurakasta selvitty :) Puolessavälissä ollaan ja vaikka oonkin ihan nuutunut, niin hauskaa on ollut! Stay tuned :)

    VastaaPoista

Sing your song: