29. tammikuuta 2011

Too exhausted to come up with a proper headline, sorry

Sitä vaan että elossa ollaan, tosin tällä hetkellä tuntuu että aika heikosti. Eilen tentti ja tänään illalla 30-sivuisen portfolion deadline ja oma työ tuli palautettua 5 minuuttia ennen luukun sulkemista... mutta tulipa valmiiksi! Viimeiset kaksi vuorokautta on olleet aika työntäyteisiä, oon nukkunut yhteensä 6 tuntia koko aikana ja tänään meni vahingossa melkein 24 tuntia syömättä. Täytyy myöntää etten oo varmaan koskaan tehnyt noin paljon työtä jonkun koulujutun eteen, joten taitaa tää muotimarkkinointi olla ihan mua varten kun motivaatiota löytyy! Tosin nyt kevätlukukaudella kun on toinenkin portfolio tiedossa, niin täytyy sitä motivaatiota löytää hyvissä ajoin, en todellakaan enää yritä tehdä tuollaista hommaa kahdessa viikossa...

Ensi viikko onneksi kokonaan vapaata niin ehtii taas nähdä muutakin kaupunkia kuin vaan omaa huonetta ja kirjastoa.

Kiireen takia en ehtinyt napsia yhtään kuvia siitä portfoliosta, mutta kunhan saan sen (toivottavasti) takaisin kevään aikana niin voisin sitä vähän esitellä. Tässä kuitenkin jotain kahden viikon takaisia Birmingham-muistoja kaverin kamerasta!






Noiden ostoskärryjen tuominen asuntolan keittiöön tuntui aamuyöstä tosi hyvältä idealta, mutta aamulla...WTF? Haha, epic :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: