2. kesäkuuta 2011

Long hot day in Paris

Tosiaan, viime viikolla tein Lontoossa vierailemassa olleiden kamujen kanssa päiväretken Pariisiin! Eurostarilla junamatka taittui nopeasti vajaassa 2,5 tunnissa, tosin menomatka meni mun puolestani täydessä koomassa erittäin aikaisen (05.25!) lähdön takia... Ja juna takaisin lähti klo 21, ihmettelen että jaksettiin olla liikkeellä ihan koko päivä, varsinkin kun asteita taisi olla n. 28. Päivä oli ihana vaikka joillekin tuli sitten saldoksi miljoona rakkoa jalkoihin ja auringonpolttama iho... ei kyllä mulle, hehee.




Nyt takana pari päivää Turussa ja huomenna luulen että mut ja mun veljet laitetaan siivoustalkoisiin lauantain lakkiasjuhlia varten... Tuleepa melkein vanha ja aikuistunut olo kun velikin saa jo lakin!

Muhun otettiin muuten Finskiltä yhteyttä ja eka työpäivä olisi ensi keskiviikkona! Oon hieman kaivannut työntekoa ja on tosi hienoa päästä vihdoinkin vähän haastavampiin hommiin (tai ainakin toivon ettei tästä työharjoittelusta tulisi pelkkää kahvin keittämistä)... Ja kuulemma antavat sieltä joskus kenkiä palkaksi harjoittelijoille. Finskin wedget? Yes please!

3 kommenttia:

  1. minkä hintainen tuo juna on?
    oon vähän haaveillut Pariisin reissusta, mutta koska Lontookin on niin mieletön paikka, ajattelin että retken voisi tehdä toisinpäin, Pariisi-Lontoo-Pariisi =)

    VastaaPoista
  2. Meno-paluu oli opiskelijalta/nuorisolta 59 puntaa, tuo oli se halvin lippu sillä hinta määräytyy sen mukaan, mihin aikaan päivästä on liikkeellä... Mutta halvimmalla siis pääsee jos lähtee aamulla ja tulee illalla takaisin :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja riippuu myös siitä, kuinka paljon etukäteen ostaa ne liput!

    VastaaPoista

Sing your song: