23. kesäkuuta 2011

Hiussuosikkeja

En ole hiustuotteiden käyttäjänä kauhean uskollinen, vaan tykkään yleensä testailla uusia tuotteita sen sijaan, että käyttäisin aina samoja. Tigin shampoot ja hoitoaineet ovat tosin kauan kuuluneet vakiovarusteisiin, mutta viime aikoina on menty sen verran opiskelijabudjetilla että täytyi vaihtaa hetkeksi Toni&Guy:hin. Eivät nekään kyllä huonoja ole, nämä Red Brunette-sarjan aineet kun kivasti ylläpitävät punaruskeaa väriä!


Tigi Catwalk Haute Iron Spray
Victoria's Secretin silottava hoitosuihke, seerumi ja kiharrusneste.
Näiden huumaavan tuoksun takia uisin vaikka Atlantin yli jenkkeihin :) (tai sitten tilaisin netistä, niin kun normaalit ihmiset).


Label.m:n tuuheuttavan muotovaahdon sain itse asiassa ilmaiseksi Fashion Weekendiltä, ja oon ihan koukussa! Ei ole ollenkaan tahmaisen tuntuinen niin kuin muotovaahdot joskus, ja antaa tosi ilmavan tuntuista tuuheutta ja kiiltoakin sopivasti. Sopii siis erinomaisesti tällaisillä ohuille suomalaisille hiuksille...


Mulla on niiiiiin piikkisuorat hiukset kun voi olla, joten tavallisina arkipäivinä en oikein jaksa panostaa niiden kihartamiseen. Mitäpä sitä taistelemaan geenejä vastaan, joten Tigin Control Freak-suoristusseerumi on kulunut käytössä aika kiitettävästi.


Ja lopuksi ihan mahtavin keksintö ever, värillinen kuivashampoo! Lee Staffordin suihke saa hiukset näyttämään puhtailta, antaa tuuheutta ja peittää samalla pientä juurikasvuakin. Mitä muuta voisi enää toivoa?

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä tilaat Victoria's Secretiä? (:

    VastaaPoista
  2. VS:llä on oma nettikauppa mutta sitä en ole vielä kokeillut, nuo ylläolevat tuotteet lähti mukaan Nykin reissulta... Mutta niiden loppuessa täytyy ehkä laittaa tilaus menemään :P

    VastaaPoista

Sing your song: