20. kesäkuuta 2011

Intern

Nyt parin työviikon jälkeen voinkin kertoa mun työtehtävistäni vähän tarkemmin, tai ainakin sen verran mitä saan paljastaa!



Kuvat: fashion156.com
Toimistolla tulee päivän aikana tehtyä kaikenlaista, joskus jotain projektia vähän suunnitellummin ja joskus erilaisia juttuja sitä mukaa, kun niitä tulee esille ja kuinka kiireellisiä ne ovat. Projekteista en valitettavasti voi hirveän tarkkaan kertoa, mutta ne ovat vaatineet vähän tutkimustyön tekemistä sekä töissä että vapaa-ajalla ja ideoiden kehittelyä muutamaan tulevaan palaveriin. On tosi kivaa, että mun esimieheni eli Finskin brand manager on todella avoin ja kannustava harjoittelijoiden ideoille ja ehdotuksille! Palkatonta työtä tekeviä kun voitaisiin varmaan helposti kohdella välinpitämättömästi, mutta ei onneksi ainakaan meillä.

Lisäksi oon tehnyt pienempiä hommia kuten järjestellyt papereita kansioihin, pakannut kenkiä postitettavaksi, etsinyt parittomille sample-kengille pareja varastosta ja niin edelleen. Sain myös tehtäväkseni tehdä joitakin päivityksiä merkin facebook fan pagelle ja muutenkin ideoida lisää sisältöä sille, joten jos olette jo Finskin faneja, niin lähiakoina on varmaan luvassa jotain uusia juttuja. Pääsinpä taas vähän verestämään mun Photoshop-taitojanikin!

Tehtäviä siis on aika laidasta laitaan, ja uusia hommia tulee koko ajan esille ja opeteltavaksi. Varsinkin kun yksi pidempiaikaisemmista työntekijöstä jää ensi kuussa hetkeksi kesälomalle, niin saan kuulemma hoidettavakseni hänen töitään, jännää. All in all, olen siis toistaiseksi tosi tyytyväinen, tällainen työkokemus on kyllä korvaamatonta tulevaisuuden töitä ajatellen...

1 kommentti:

  1. IHANA blogi!

    http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista

Sing your song: