9. toukokuuta 2011

Why don't you get a job?



Tänään tuli pistäydyttyä näissä vetimissä Tottenham Court Roadilla työhaastattelussa, josta taisinkin jo mainita pari viikkoa sitten. Ja miten meni?

...

...

...

...Taidanpa päästä Finskille työharjoitteluun kesän ajaksi! Yksityiskohdista täytyy vielä sopia mua haastatelleen brand managerin kanssa, mutta kuulemma mut otettaisiin oikein mielellään sinne. Täytyy tässä vähän pohtia kuinka monta päivää viikossa tahtoisin olla töissä, jos en ole viittä päivää niin sitten mulla olisi mahdollisuus hankkia jokin osa-aikatyö harjoittelun rinnalle... Ja koska työharjoitteluhan on lähes palkaton niin toinen duuni voisi olla ihan hyvä idea.

Mutta voi että kun olen tosi innoissani tästä mahdollisuudesta! Vaikka mm. kenkämyyjän työ oli todella kivaa, on mahtavaa saada työkokemusta, joka liittyy enemmän pääaineeseen ja opintoihin. Työn sisällöstä en vielä täysin tiedä, mutta todennäköisesti se tulee sisältämään yrityksen pyörittämiseen liittyviä hommia, avustamista eri projekteissa ja photo shooteissa ynnä muuta. Jännää! Pidän teidät ajan tasalla, parin viikon päästä on jo varmaan hieman selkeämmät kuviot...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: