29. lokakuuta 2013

Shanghai Diaries, part 3


Viimeisiä viedään reissukuvien osalta! Toiseksi viimeisenä iltana kävin ihastelemassa kaupunkia yläilmoista Pudongin alueella sijaitsevasta Shanghai World Financial Centeristä käsin. Kyseisen pilvenpiirtäjän observation deck on tällä hetkellä maailman toiseksi korkein ja maisemia pääsi siis katsomaan 474 metrin korkeuteen. Näkymät olivat kyllä henkeäsalpaavat; ei mikään ihme, että Shanghaita kutsutaan Aasian Manhattaniksi!


Vitsit miten yhdenkin reissun tekeminen pitkästä aikaa kasvattaa matkakuumetta entistä enemmän! Mulla alkaa olla Lontooseen ihan fyysinen koti-ikävä (no okei, se alkaa joka kerta heti matkalla takaisin Suomeen), mutta en ollenkaan tiedä, milloin satun sinne taas pääsemään, yhyy... En meinaa tajuta, että olen ollut siellä viimeksi maaliskuussa, mihin tämä aika oikein menee?!

Tällä viikolla yritän panostaa graduuni, tuntuu että se on ollut laiminlyötynä taas vähän liian kauan... arkea piristää kuitenkin lähestyvä pikkujoulukausi (muutama viikonloppu on jos sovittuna juhlimiseen) sekä ensi viikon Photoshop- ja InDesign-koulutus, johon satuin mahtumaan mukaan! Olen jälkimmäisestä tosi innoissani, kyseisten ohjelmien perusteiden hallitsemisesta on todellakin hyötyä tulevaisuuden työtehtäviä ajatellen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: