26. syyskuuta 2013

Travel Fever


Näköjään mun viimeaikainen saamattomuuteni on heijastunut myös blogin sisältöön (or lack thereof) ja postaustahtiin... pahoittelut siitä! En vain tunnu olevan tällä hetkellä ollenkaan tyytyväinen mun arkielämääni ja tuntuu, että pääni hajoaa yleiseen tekemisen puutteeseen... Johtunee suurimmaksi osaksi totaalisesta rutiinien puutteesta, sillä en vaan pysty työskentelemään graduni parissa kokopäiväisesti, koska luentoja tai töitä ei tällä hetkellä ole. Uskon tosin oman suhtautumisen voimaan tällaisissa tilanteissa, joten täytyisi vaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja panostaa gradun näpyttelyyn, kunnes asiat alkavat taas rullaamaan haluttuun suuntaan... tai siis, laitettu rullaamaan, right?

Onneksi lähestyvä Shanghain reissu pitää mut kuitenkin järjissäni... kaksi viikkoa enää! Tänään opiskelut vaihtuivat iltapäivällä matkaoppaiden selailuun ja olen sitten niiiiiiin innoissani tulevasta matkasta. Aasia kiehtoo tällä hetkellä kaikista maanosista eniten ja olenkin sinne matkustamisesta haaveillut jo vuosikausia. Vaikka reissun tarkoituksena onkin yksi työkeikka ja päiväsaika tulee menemään lähinnä messuilla, niin olen iltojen varalle tehnyt suunnitelmia kaikista kohteista, jotka tahdon nähdä. Olen päättänyt suosiolla skipata museot ja pitkät shoppailureissut, ja keskittyä lähinnä vain kaduilla haahuiluun ja tietenkin, syömiseen. (Onko ihan normaalia olla innoissaan maisemien lisäksi kaikista herkuttelumahdollisuuksista?! I think so.) Tarkoituksena olisi myös käväistä jonkin pilvenpiirtäjän observation deckillä tuijottamassa kaupungin maisemia yläilmoista, sillä se on suurkaupungeissa mielestäni vaan niin huikea kokemus! Eipä myöskään haittaa lähinnä 20 ja 28 asteen välillä vaihtelevat lämpötilat kyseisessä kaupungissa :)

I'm super excited about my upcoming trip to Shanghai! Only two weeks to go now and I've started planning my itinerary for the few days I get to spend in the vast city. Although I'll spend my daytime at a trade fair working, I have lots of plans for the evenings! I can't wait to see the spectacular sights and breathe in the energy you only find in huge cities like London or Shanghai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: