12. syyskuuta 2013

Bobbi Brown @ Stockmann


Tätä on odotettu: yksi mieluisimmista kosmetiikkamerkeistäni rantautuu nimittäin vihdoinkin Suomeen! Kuten olen aikaisemmin maininnutkin (linkki postaukseen), Bobbi Brownin correctorin ja creamy concealerin yhdistelmä on ylivoimaisesti paras ratkaisu, mitä olen käyttänyt luonnostaan tummien silmänalusteni peittämiseen. Päänvaivaa on kuitenkin aiheuttanut se, että kyseistä brändiä on ollut lähes mahdotonta tilata nettikaupoista Suomeen (Ebayta lukuunottamatta, joskin sieltä harvoin löytyy juuri oikeita sävyjä). Nyt asiaan tulee onneksi helpotus, sillä BB saapuu yksinoikeudella Helsingin Stockmannille*! Tuotteita on kuitenkin mahdollista tilata myös muihin tavarataloihin ja Stockmann Beauty-myymälöihin, joten pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvatkin saavat mahdollisuuden tutustua merkkiin. Itse olen todella tykästynyt nimenomaan merkin meikkipohjatuotteisiin, mutta mieleni tekisi seuraavaksi testailla myös BB:n huulipunia ja silmämeikkejä...

I'm so excited we're finally getting Bobbi Brown to this country! I absolutely love their corrector-creamy concealer combination, it is by far the best make up ever for concealing naturally dark undereye circles.

*sis. mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että BB saadaan Suomeen! Itse olen tutustunut BB:n nestemäiseen rajaukseen (unohdin nimen) huulipunaan ja joihinkin voidemaisiin luomiväreihin. Nestemäinen rajausväri toimii tosi hyvin ja kestää kauan! Huulipunista olen kokeillut lähinnä Creamy lip colourin Pink Ballet-sävyä, ihan jees mutta vähän tahmainen huulilla. Luomiväreistä taas jotain shimmer-luomivärejä, eivät ole olleet lemppareita. Seuraavaksi kokeiluun Corrector/Concealor-tuotteet. :D Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että oot tykännyt, täytyypä joskus testata tuota rajausväriä! tykkään myös hirveästi Bobbin tuotteiden ulkoasusta, niillä kelpaa kyllä täyttää meikkipussia :)

      Poista

Sing your song: