5. syyskuuta 2013

Fall Inspiration


"I don't mind spending a lifetime searching for my perfect style."

Minua ei sitten yhtään haittaa syksyn saapuminen! Tämä on mielestäni ehdottomasti parasta aikaa pukeutua, vaihtoehtoja kun on huomattavasti enemmän kuin kesällä ja talvella, värit ovat syviä ja rikkaita sekä vaatteet ja asusteet ovat pullollaan ylellisiä yksityiskohtia... Tarkoituksena olisi lähiaikoina tehdä jonkinlaista katsausta uuden sesongin trendeihin, mutta tässä ensin pläjäys minua inspiroivista kuvista, jotka löytyvät myös Pinterest-profiilistani. (kuinka koukuttava on muuten tuo kyseinen sivusto? No erittäin.)

Kuten näkyy, himoitsen tällä hetkellä erityisesti nahkaa, puuterivärejä, erilaisten tekstuurien yhdistelmiä, pehmeitä neuleita, hyvin istuvia takkeja sekä paljetteja ja muuta kiiltävää...

Karsin vaatekaappiani aika rankalla kädellä viime viikolla, sillä otimme kaverini kanssa kirpparipöydän pariksi viikoksi ja halusin vihdoinkin tehdä kunnon puhdistuksen kaikista ihan kivoista vaatekappaleista, jotka turhaan keräävät pölyä kaapin perukoilla. Minulla on (taas) viime aikoina ollut jonkinlainen pieni identiteettikriisi vaatekaappini sisällön kanssa (näitä tulee aina pari kertaa vuodessa), joten teki ihan hyvää karsia vaatteeni niihin kappaleisiin, joita oikeasti käytän. Ikuisuusprojekti eli project wardrobe jatkukoon.

P.s. Kirpparipöytämme on siis Kirppis-Center Manhattanilla (nr. 96) vielä vajaat kaksi viikkoa, jos joku sattuu Turussa olemaan kirpparikierroksella lähiaikoina :) Hakekaa pois, sinne on aika kivoja ja tosi hyvänlaatuisia juttuja viety!

I absolutely love fall and the possibilities it offers for outfits and accessorising. I was planning on doing a post soon about the key trends this season, but here's some inspiring pictures for now! Clearly I'm craving leather, sequins, combinations of different textures, powdery colours and soft jumpers.... source: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: