11. kesäkuuta 2013

Zara skort


Pyörähdin tänään hieman kaupungilla juhlistamassa uuden työpaikan saamista (yay), enkä voi sanoa yllättyneeni, kun Zarasta lähtivät mukaan nämä "skortsit". Kyseisiä shortseja on näkynyt muotiblogeissa viime aikoina todella paljon, ja myönnän ihastuneeni niihin heti! Itselleni valitsin mustan version. sillä se tulee mainiosti menemään myös syksyllä paksujen sukkahousujen kanssa. Ilokseni huomasin myös, että tuon vyötärökaistaleen alle saa tarvittaessa sujautettua kapean vyön, mikäli joskus tahtoo mallin istuvan hieman ylempänä. Alla muutamia poimintoja näistä Zaran shortseista blogeissa:

Say Hello Max / Victoria Törnegren
Angelica Blick / Sincerely, Jules
Jännää, miten aina tulee suunnattua ensimmäisenä Zaraan, kun tahtoo palkita itsensä jollakin pienellä kivalla... Olen uudesta työpaikasta kyllä niin mielettömän iloinen, sillä olin jo epätoivoissani valmistautunut siihen, ettei mitään sopivaa löydy ja että joutuisin koko kesän tekemään vain täysipäiväisesti gradua... No, onneksi nyt ei tarvitse, sillä asioilla on tapana järjestyä!

My new shorts from Zara! It was love at first sight ever since I started seeing these pop up in every other fashion blog... And now they are mine as well, a little gift from me to myself  to celebrate my new job x

2 kommenttia:

  1. Haha en näemmä ookkaan ainoa, joka suuntaa Zaraan kun on tarvetta hemmotella itseään! ;) sun blogi on aika ihana, sait musta uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zara tarjoaa aina kyllä varmaa retail therapya :) ja kiva kuulla että tykkäät, tervetuloa!

      Poista

Sing your song: