19. kesäkuuta 2013

Garnier Dark Spot Corrector

En ole varmaankaan ainoa, joka pitää kaikenlaisista BB-voiteista, pohjustusvoiteista ja ihon heleyttä lisäävistä korostusväreistä? Olen aina suosinut kevyttä, luonnollista meikkipohjaa paksun pakkelin sijaan ja viime vuosina käyttänyt arkena lähes yksinomaan mineraalipuutereita meikkivoiteen sijasta. Varsinkin bb-voiteita tupsahtelee nyt koko ajan lisää kauppoihin ja jokaista tahtoisin kokeilla, erityisesti nyt kesällä, kun ei tekisi mieli peittää kasvojen pisamia meikillä.

Vaikka ihoni on onneksi aika hyvässä kunnossa, niin aina on kuitenkin varaa parantaa! Mielestäni jos iho on hyvässä kunnossa, niin on ihan sama käyttääkö 10 euron vai 60 euron meikkipohjaa. Olen myös heikkona kaikkien kosmetiikkauutuuksien kokeilemiseen, ja seuraavaksi tahdon ehdottomasti testiin Garnierin Dark Spot Correctorin.


Kosteusvoide lupaa nimittäin tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää esim. aknesta johtuvia pieniä arpia, sekä antaa iholle heleyttä. Itselläni ainakin on pieniä epäpuhtauksista aiheutuneita jälkiä ja aina hieman punoittavat posket (argh), joten kyseinen voide tulee todellakin tarpeeseen! Olen aikaisemminkin kokeillut c-vitamiinia sisältäviä voiteita, mm.Vichyn Aqualia Antiox-seerumia, ja huomannut kyseisen ainesosan todellakin parantavan ihon heleyttä huomattavasti. Tämä kosteusvoide olisi hyvä täydennys kevyelle meikkipohjalle ja vähentäisi toivottavasti myös peitevoiteen tarvetta! Olen muutenkin ollut aina tyytyväinen Garnierin ihonhoitotuotteisiin, joten uskoisin correctorin myös täyttävän lupauksensa...




Onkos joku muu jo ehtinyt testaamaan kyseistä tuotetta? Mietteitä?

Jos en muuten palaa langoille enää loppuviikosta, niin toivotan kaikille huikean hyvää ja hauskaa juhannusviikonloppua! :)

I can't wait to give this Dark Spot Corrector moisturiser a try! I tend not to wear a thick foundation so having a nice complexion is super important for me, especially in the summer when I really don't even want to touch my concealer...

Postaus toteutettu yhteistyökumppani Be On:in kanssa.

1 kommentti:

Sing your song: