5. kesäkuuta 2013

Veet Easy Wax


Pääsin hiljattain osallistumaan ensimmäiseen kampanjaan Buzzadorin kautta, ja aika mieluinen kampanja olikin! Buzzadorin jäsenenä pääsee siis testailemaan uusia tuotteita ja jakamaan kokemuksiaan, ja yhteisöön voivat liittyä muutkin kuin bloggaajat. Postipaketista kuoriutui tällä kerralla Veetin kasvoille tarkoitettu Precision Wax&Care, sekä sähkökäyttöinen Easy Wax Roll-on Kit. Vuosikausia kestäneen epilaattori-luottamukseni takia odotin ihan mielenkiinnolla roll-on vahan testaamista, sillä käsien välissä lämmitettävien vahaliuskojen käyttöä en ole oikein koskaan haltsannut kunnolla.


Roll-on Kit:iin sisältyy sähköllä toimiva applikaattori, vahapakkaus, kuitukangasliuskoja ja jälkihoitopyyhkeitä. Menetelmän ideana siis on, että laite lämmittää vahapatruunan sisällön, jolloin vahaa on helppo levittää suoraan iholle siistinä ja tasaisena kerroksena. Aloituspakkaukseen kuuluu tuo säärille ja keholle tarkoitettu levityspää, mutta täyttöpakkauksia löytyy myös kapeampana versiona esim. bikinirajalle.


Ja miten homma sitten käytännössä toimi? Itselläni kesti kyllä kauemmin kuin luvattu 20 minuuttia saada vaha lämpiämään tarpeeksi juoksevaksi, lopulta noin kolme varttia. Vaha levittyi iholle kuitenkin erittäin tasaisena viivana ja miellyttävän lämpimänä (paljon pehmeämmän tuntuisena kuin ne käsien välissä lämmitettävät liuskat). Kuitukangasliuskojen tehon huomasin riittävän 3-4 vahaviivan poistamiseen. Tuloksena oli kieltämättä erittäin sileät sääret, vaikka ihan lyhimpiin karvoihin vaha ei tarttunut. Tuohon "ammattitason tulokseen" en tosin osaa oikein ottaa kantaa, sillä itse en ole koskaan ollut vahauksessa muualla kuin omassa amatöörikäsittelyssäni. Voisin kuitenkin kuvitella roll-on vahan olevan aika kätevä väline vahausta opetteleville, itse ainakin tykästyin laitteeseen valmiita vahaliuskoja enemmän. Vahapakkaus vaikuttaa myös aika riittoisalta, sillä molempien säärten käsittelyyn kului noin kuudesosa patruunasta.


Kasvoille tarkoitettu Face precision-vaha oli puolestaan erittäin kätevä, sillä putkilosta sitä pystyi levittämään tarkasti suoraan halutulle alueelle, esimerkiksi kulmaluulle, johon valmiit kylmävahaliuskat ovat usein liian suuria. Putkilon voi lämmittää vesilasissa, jossa on kiehuvaa vettä, ja vaha oli parin minuutin jälkeen käyttövalmis. Saman putkilon toisessa päässä oli rauhoittava jälkihoitovoide, joka oli kuitenkin omalle seka-/rasvoittuvalle iholleni hieman liian raskas, sillä lopputuloksena oli seuraavana päivänä esimerkiksi suupielien kohdalla muutama tukkeutunut ihohuokonen.

All in all, suosittelen kyllä kyseistä laitetta niille, jotka vannovat vahauksen nimeen, vaikka itse taidankin edelleen jatkaa epilaattorin käyttöä. Epilaattorin käyttöhän on alussa paljon kivuliaampaa kuin vahaus, mutta siihenkin tottuu aika nopeasti ja laitetta on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi matkoilla.

Got this new roll-on wax to test from Veet! I've mainly been using an epilator for several years now, so it was interesting to give this electrically heated wax applicator a shot. I was quite happy with the results and can recommend it to all who swear by waxing, although I think I will be sticking to my faithful epilator... maybe partially out of habit but also since I find it a bit less messy to use :)

2 kommenttia:

  1. Mulla oli testissä noita samoja ja multa ainakaan toi vaha ei irrottanut kun ehkä kolmasosan karvoista. Sanomattakin selvää etten ollut kauhean tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä oon kuullu vähän samoja fiiliksiä parilta muulta tutulta,vaikka omalla kohdallani olin suht tyytyväinen... en tiiä sitten auttoikohan mulla se, että laitoin hieman talkkia iholle ennen vahausta

      Poista

Sing your song: