17. helmikuuta 2014

Spinlash


Ripsiväri on ehdottomasti sekä arki- että iltameikkini tärkein kulmakivi, sillä ripseni ovat luonnostaan vaaleat, tikkusuorat, ja kaiken kaikkiaan aika mitäänsanomattomat. Sain alkuvuodesta Luxstylelta testiin heidän Spinlash-harjansa, jonka otin siis innoissani käyttöön. Spinlash on elektroninen ripsiväriharja, jossa harjaosa pyörii akselinsa ympäri valittuun suuntaan ja lupaa näin vähentää ripsivärin paakkuntumista.

Paketissa tuli mukana myös Spinlash-ripsari, mutta itse käytin harjaa vedenkestävän ripsivärini kanssa, kuten aina muutenkin. Täytyy myöntää, ettei itselläni ole pahemmin ongelmia paakkuntuvan ripsivärin kanssa, sillä vedenkestävissä väreissä koostumus on normiripsaria "kuivempaa" ja se levittyy mielestäni paremmin. Spinlashin avulla väri levittyy kyllä yllättävän tasaisesti ja luonnollisen näköisesti, mutta näyttävämpää lopputulosta kaipaaville suosittelisin edelleen sitä perinteisen ja hyväksi todetun siksak-liikkeen käyttämistä... Plussaa kuitenkin Spinlashille siitä, että harjan kierto-ominaisuuden avulla värin saa näppärästi ja siististi levitettyä myös ripsien "toiselta" puolelta, jolloin se myös lisää ripsien kaartuvuutta!

All in all, vaikka ihan näppärä tuote Spinlash onkin, se ei tehnyt minuun ihan yhtä suurta vaikutusta kuin esimerkiksi aikaisemmin testiin saamani Quickmax-ripsiseerumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: