24. helmikuuta 2014

Eyewear

Chanel
 
Gucci
MiuMiu
Versace
Silmälasit, se pieni, välttämätön paha meille joillekin. Lasit ovat yleensä olleet itselleni se asia, jota en pahemmin haluaisi miettiä, sillä viihdyn paremmin piilolinssien kanssa ja käytän silmälaseja lähinnä kotona ja "välipäivinä", kun tahdon antaa silmieni levätä.

Viime vuosina silmälaseista on kuitenkin näyttänyt tulleen yhtä suuri makrotrendi kuin aurinkolaseistakin, ja olen hiljalleen huomannut himoitsevani uusia silmälaseja! Viimeisimmät lasini ovat hankittu lukiossa, ja onhan se nyt selvää, että tyyli ja mieltymykset ehtivät useammassa vuodessa muuttua. Nyt tahtoisin nykyisiä laseja hieman suuremmat ja mustasankaiset lasit, jotka ovat tänäkin keväänä yksi suurimmista trendeistä.

Oik. Vancouver ja Tigre. Vas. Sansibar, Brooklyn ja Santos.
Innostuin Netlensin sivustolla selailemaan juurikin näitä tummia sankoja ja sovittamaan niitä omaan valokuvaani, hauska toiminto muuten! Tulin siihen tulokseen, että hieman suuremmat ja sopivan kulmikkaat lasit sopivat pyöreisiin kasvoihini parhaiten, joten täytyykin tässä kevään mittaan ottaa oikein projektiksi löytää uudet rillit...

Postaus toteutettu yhteistyössä Netlens.fi:n kanssa. Kuvat: Fashion Gone Rogue, Pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: