12. maaliskuuta 2013

Pre-packing (crisis)


Lontoon-reissuun on vielä seitsemän päivää, mutta koska loppuviikko olemaan aika kiireinen niin ajattelin olla kaukaa viisas ja edes ajatuksen tasolla hieman suunnitella pakkaamista... Mielestäni on tosin ihan kohtuutonta odottaa, että naiset tietäisivät etukäteen, miten tahtovat pukeutua seuraavat 4-5 päivää!

Käsimatkatavaroilla kun olen taas lähdössä, niin ajattelin, että musta on se turvallinen ja helposti yhdisteltävä väri aina matkalla! Mukaan lähtevät siis ainakin Zaran musta, lyhyt bikertakki, vahapintaiset farkut ja kiilakorkotennarit. Vaikka Englannissakin näyttää vallitsevan nyt joku kylmä ilmarintama (thanks), niin optimistisena pakkaan mukaan myös ballerinat, siellä kuitenkin on jo kevät! Koska vaatteet todennäköisesti ovat enimmäkseen skaalalla musta-tummansininen-puuterivärit, niin asusteiksi voinkin ottaa mukaan jotain hieman värikkäämpää... ja eiköhän sieltä Oxford Streetiltäkin edes jotain pientä tartu mukaan ;)
Mukaan lähtee tietenkin myös bilemekko, kyllähän nyt tyttöjen kanssa täytyy päästä vähän nauttimaan cocktaileista ja Lontoon yöelämästä!

Ellei olisi niin tapahtumarikas viikko tulossa, niin hyppisin varmaan odotuksesta seinille... Mielessä olisi myös muutamia postausideoita koskien Lontoota, joten jos toivoisit postausta jostakin tietystä jutusta, niin laita kommenttia ole hyvä :)

2 kommenttia:

  1. Saanko sanoa mielipiteeni tosta kylmästä ilmarintamasta?? :D Sais painua pois, haluan balleriinat käyttöön jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nimenomaan! suomessakin sataa tällä hetkellä lunta, mulla ei oo riittäny tähän huumorintaju enää joulun jälkeen :P

      Poista

Sing your song: