26. maaliskuuta 2013

London, the March edition

Nyt on taas kotiuduttu huippukivalta reissulta, kuten aina! Tosin mun kroppani näyttää ihan fyysisesti reagoivan Lontoon hyvästelemiseen taas vähäksi aikaa, nimittäin heti kotiin palattuani nousi pieni kuume... Viime kerralla joulukuussa alkuperäinen lentonihan peruttiin lumisateen takia, joten ehkä universumi yrittää kertoa, etten saisi lähteä Lontoosta ollenkaan.

Valitettavasti en ole millään aikaisemmalla reissulla valokuvannut yhtä vähän kuin tällä kertaa, mutta niitä valokuvia kun tuntuu olevan Lontoosta jo niin paljon! Ja muutenkin halusin keskittyä ihaniin kavereihini, joten kamera tuntui unohtuvan lähes kokonaan... Tässä kuitenkin jotain matkan varrelta kertyneitä otoksia:


Löydettiin Niinan ja Jennin kanssa edulliset liput Viva Forever-musikaaliin, joka siis on rakennettu Spice Girls-biisien ympärille. Ihan viihdyttävä näytös oli, ainakin tuli supernostalginen fiilis!


Oxford Street ja sen lähikadut tuli myös kierrettyä, tosin mukaan tarttui ainoastaan yhdet ihanat loaferit Aldolta... Englannin sää kyllä feilasi pahemman kerran ja olin varautunut hieman lämpimämpiin keleihin, mutta ballerinoissa sentään tarkeni yhtenä päivänä! Viikonloppuna tulikin sitten lunta ja räntää, are you kidding me?


Käytiin torstai-iltana tyttöporukalla kivassa Loco Mexicano-ravintolassa Victorian lähistöllä, ja saatinpa illallisen lopuksi kierros tequilaa on the house ;) Mikäs siinä!


Yksi ennalta suunnittelemani juttu oli juuri avatussa Christian Dior-näyttelyssä vierailu, joka sijaitsee Harrodsissa 14. huhtikuuta asti. Myös tavaratalon näyteikkunat oltiin somistettu Dior-teeman mukaan, joten suosittelen ehdottomasti Harrodsissa käymistä, mikäli joku on Lontoon suunnalla seuraavina viikkoina!


The Hummingbird Bakery Sohon Wardour Streetillä, aka cupcake-taivas.


Tosiaan matkalla tuli tehtyä lisäksi kaikenlaista, mikä ei tallentunut filmille ollenkaan, muun muassa ulkona käynti Archwayn ja Camdenin alueella, kävelyä Hampsted Heathissä ja Highgatessa, railakas tyttöjen ilta päättyen ihan random-baariin Hackneyssä sekä musikaalin jälkeiset drinksut Experimental Cocktail Clubissa. Tuo ECC on todellakin kokeilemisen arvoinen, sinne ei nimittäin tule eksyttyä, ellei tiedä sijaintia etukäteen. Baarilla ei ole ulkopuolella mitään kylttiä, ainoastaan tavallinen, mitäänsanomaton puuovi yhden kiinalaisen ravintolan vieressä. Hampstedin suunnalla tuli pistäydyttyä Spaniard's Inn ja The Flask-nimisissä pubeissa, molemmat tosi kivoja paikkoja!

2 kommenttia:

  1. Tosi huonot säät osui kyllä sulle :/ Ihan hemmetin kylmää, mä en kestä tätä enää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aika ärsyttävää kyllä, että kotona Suomessa on samat lämpötilat! onneksi kuitenkin hyvä seura lämmitti :)

      Poista

Sing your song: