20. tammikuuta 2013

Project wardrobe, vol 1: the trench


Kirjoittelinkin vuodenvaihteen jälkeen tulevan vuoden haaveista ja lupauksista, ja yksi niistä on täydellisen vaatekaapin rakentaminen (tai ainakin sen aloittaminen)! Olen tehnyt listaa vaatekappaleista ja asusteista, jotka vielä kaapistani puuttuvat ja joita olisi tarkoitus yksi kerrallaan haalia kotiin... Missään varsinaisessa tärkeysjärjestyksessä ne eivät ole, mutta esittelyssä nyt ensimmäisenä: TRENSSI.

Pari mustaa trenssitakkia minulta löytyykin jo, mutta haluaisin ehdottomasti uuden, laadukkaan ja supertyylikkään sellaisen tänä vuonna! Vaikka Burberryn yksilöt jäävätkin hyvin todennäköisesti budjetin ulkopuolelle, niin voihan sitä silti haaveilla? Ihan perustrenssiä en kuitenkaan tahdo hankkia, vaan tahdon siihen jonkun jujun, kuten kauniita yksityiskohtia tai näyttävän kankaan. (Unelmatakkini olisi tuo Burberry Prorsumin s/s 2011-kokoelman niittikoristeltu, beige trenssi. Oi rakkautta.)

Keväämmällä täytyykin sitten pitää silmällä muun muassa Ted Bakerin, Tiger of Swedenin, Aquascutumin ja Karen Millenin takkivalikoimia... Mustan trenssin sijasta kaipaan ehkä kuitenkin sitä täydellisen sävyistä beigeä tai harmaanruskeaa takkia! Let the hunt begin.

Kuvat: Net-a-porter, mytheresa, Fashion Gone Rogue

1 kommentti:

  1. Wautsi, tuo viimeinen takki on aika retee..! :) Sinulle on haaste blogissani:

    http://elluntai.blogspot.fi/2013/01/haastetta-pukkaa.html

    VastaaPoista

Sing your song: