10. joulukuuta 2012

Shoppings

Ennen reissukuvien postausta voisin esitellä sen pienen määrän ostoksia, joka Lontoosta lähti mukaan! Tosiaan matkalaukussa ei kauheasti ollut tilaa uusille jutuille ja muutenkin matkan päätarkoituksena oli viettää aikaa ihanien kamujen ja muiden tuttujen kanssa, mutta löytyihän sieltä kaupungilta kuitenkin muutama kiva uutuus...

Dune
Dunesta tarttui mukaan uusi reilun kokoinen lompakko, joka käy myös pikkulaukusta jos mukana on ihan minimaalinen määrä tavaraa... Love it.

Clutch, River Island

Olihan sieltä Victoria's Secretiltäkin ostettava jotakin ihan tuon söpön paperikassin saamisen takia! Muutenkin New Bond Streetin myymälä oli tosi houkutteleva (niin kuin VS:n liikkeet nyt yleensä ovat), joten eiköhän sinne tule taas ensi kerralla eksyttyä. Kaikki neljä tyttöä kävelivät tällä kertaa tyytyväisenä kassien kanssa ulos, hups.


Suklaata tuliaisiksi Harrodsilta, itselleni tietenkin nämä tryffelit, yum...

Sleek Pout Polish Tinted Lip Conditioner
Superdrugista tarttui mukaan ihania meikkejä, tuo Sleekin huulivoide on runsaspigmenttisyytensä takia käytännössä kuin huulipunaa!

Accessorize Highlighter

Ja viimeiseksi tietenkin hieman Bobbi Brownia, lyömätön yhdistelmä eli corrector (light peach) ja creamy concealer (sand).

Olisihan Lontoon kaupoista löytynyt vaikka mitä houkuttelevaa, mutta kun nuo joulualennusmyynnit lähestyvät kovaa vauhtia, niin jotenkin sain hillittyä itseni tällä kertaa! Palataan Lontoo-aiheisten fiiliskuvien kanssa huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: