13. joulukuuta 2012

Sun is in the sky, oh why, oh why would you wanna be anywhere else?

Täydelliseen Lontoo-reissuun kuului tällä kertaa...

South Bank

... päämäärätöntä maleksimista kaupungilla kahvikuppi kädessä...


... jouluvalojen ihastelua Regent Streetillä ja Oxford Streetillä...


... pikkujoulut ja paaaaaljon drinksuja tyttöjen kanssa <3...


... seuraavan päivän astetta hienostuneempi darraillallinen Yo!Sushissa...

Carnaby Street
Liberty 
Natural History Museum
Victoria&Albert Museum
 ... huikea Hollywood Costume-näyttely, jossa harmi vaan ei saanut valokuvata... Näyttely on avoinna tammikuun puoliväliin asti, joten jos joku sattuu olemaan Lontoossa silloin, niin suosittelen ehdottomasti käymään siellä! Tuli nähtyä mm. Darth Vader, Jack Sparrow, Holly Golightly, Edward Cullen ja Marie Antoinette...

... upeat jouluikkunat mm. Harrodsilla, Harvey Nicholsilla ja Selfridgesilla...


... sunnuntaitreffien alkaminen Hyde Parkin Winter Wonderlandista...


... Visiitti vanhaan vaihtoyliopistoon ja Monday drinks yliopiston baarissa... Oh memory lane!


 ... maanantai-illan hassuttelujen jatkuminen Angel-kaupunginosan Slug and Lettuce-ravintolassa...


... shoppailua...


... Starbucksin Gingerbread Latte-överit viikon aikana...

Wahaca @ South Bank

... mainitsinko jo ne jouluvalot?!...

Millennium Bridge & St. Paul's Cathedral

... lounas Wasabista, tätä mä niin kaipaan aina Suomessa!


... sekä mieletön Valentino-näyttely Somerset Housessa! (sekin on voimassa vielä maaliskuun alkuun, kannattaa käydä katsomassa jos vain on mahdollisuus)

Ihan kaikkea ei tullut kameralle taltioitua, kuvamatskua kun löytyy Lontoosta jo aika lailla ennestään... Tulipa saatua pari ekstrapäivääkin kaupungissa, sillä lentoni nimittäin peruttiin kokonaan keskiviikkoaamuna lumentulon takia! Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, ja erittäin pitkästä ja stressaavasta keskiviikosta huolimatta pääsin kotiin sitten perjantai-iltana ja ehdin viikonlopuksi töihin. Eli suuret kiitokset ihanalle Jennille ja Niinalle, että viitsivät majoittaa mut vähän kauemmin mitä oli alunperin tarkoitus :) Pari ylimääräistä Lontoo-päivää eivät todellakaan haitanneet!

Reissun aikana tuli myös käytyä Canary Wharfissa lounasaikaan (hei, kiintymys brittimiehiin puvuissa on varmasti jokin tieteellisesti todistettavissa oleva syndrooma, eikö?) ja tosiaan Winter Wonderlandissa, mutta seuralaiseni takia en oikein viitsinyt leikkiä turistia. Parin vuoden takaisia tunnelmakuvia on kuitenkin nähtävissä täällä. Tulipa myös testattua Mayfairissa sijaitsevan Duke's-hotellin cocktailbaari, jossa oli James Bond-aiheisia drinkkejä! Miss Moneypenny oli huippuhyvä drinkki ja baari muutenkin tosi mukava ja tunnelmallinen...

Viime päivät ovatkin menneet sitten lievästä paluuahdistuksesta kärsien, jota ensi viikon tentit ja vaakasuorassa tuleva lumituisku eivät varsinaisesti helpota. Toisaalta sain reissusta kyllä taas pienen motivaatioboostin tammikuussa alkavan graduni tekemisen suhteen. Vaikka opiskeluelämä tuntuukin turvalliselta ja huolettomalta, niin alkaa pikkuhiljaa tuntua, että valmistumisen aika lähenee ja sitä myötä myös muuttaminen takaisin Lontooseen uraa luomaan! Se vaan on mun kaupunkini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: