23. elokuuta 2012

Lash fibers




Tilasin tuossa keväällä mielenkiinnosta testaukseen Too Facedin Better than False Lashes-ripsikuituja, ja ne ovat kyllä siitä asti olleet ahkerassa käytössä! Ihan joka päivä en niitä viitsi laittaa, vaan aina silloin kun katse tuntuu kaipaavan hieman lisää syvyyttä.

Settiin kuuluu siis ripsiväri sekä ripsikuidut (jotka näyttävät periaatteessa valkoiselta, kuivalta maskaralta). Yhden ripsivärikerroksen jälkeen on tarkoitus harjata ripsiin kuituja, joko kauttaaltaan tuuheuden tai vain kärkiin pituuden lisäämiseksi, jonka jälkeen ripsiin lisätään vielä haluttu määrä maskaraa. Itse olen käyttänyt kuituja paketissa mukana tulleen ripsarin sijaan oman vedenkestävän maskarani kanssa, sillä siitä en osaa luopua. Mutta toimii niinkiin ihan hyvin! Vaikka nimestään huolimatta setti ei kyllä aikaansaa samaa lopputulosta kuin irtoripset, niin kuidut selvästi tuuheuttavat ripsiä ja ovat sen takia arkikäyttöön irtoripsiä helpompi keino. Varsinkin supertuuheuttavan ripsivärin kanssa käytettynä ripsistä saa kivan näyttävät, vaikka ylläolevasta kuvasta ei lopputulos kuvastu ihan parhaimmalla tavalla!

Kuvissa siis oikeanpuolisessa silmässä ripsikuituja ja päällä kerros ripsaria, toisessa silmässä kaksi kerrosta pelkkää ripsiväriä. Itse en ole kokenut että kuidut haittaisivat piilolinssien käyttöä, sillä ne eivät onneksi varise päivän aikana pois! Eiköhän tämäkin tuote pysy meikkipussin luottokamoissa tulevaisuudessakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: