7. toukokuuta 2012

Wardrobe newbies

Tässä muutamia uusia juttuja, jotka ovat päätyneet vaatekaappiin...

Läpikuultava toppi, Zara.
Lompakko, Mango.
Hame, Zara.

Tuo Zaran koboltinsininen hapsuhame on aivan ihana! Ja heiluu muuten kivasti tanssiessa, testattu on jo lauantai-iltana ;). Olen jotenkin tosi huono käyttämään hameita ja yritän nyt totutella pitämään niitä enemmän arkenakin...
Paita, Zara.

Toppi, Promod.
Jakku, Promod.
Promodista hankittu valkokultainen toppi ja ja jakku välähtivätkin jo hieman vappukuvissa. Joistakin vaatteista tietää heti hankkiessa, että ne menevät saman tien lempivaatteiden listalle, ja tuo jakku on ehdottomasti sellainen! Rakkaus.

Clutch, Glitter.

Jakku, Maggie+Me.
Pistäydyin Helsingissä myös Roxie-liikkeessä, kun se sattumalta osui tielle... ja nappasin aletangosta ihan mielettömän kauniin jakun! Väri on oikeasti syvä tummanliila ja pinta pehmeää, mokkamaista materiaalia. Täytyypä kuvata se joku kerta päälläni, silä tuo laskeutuva pääntie ja kevyesti topatut olkapäät eivät pääse tässä kuvassa ollenkaan oikeuksiinsa.

Asos.com:iinkin lähtin pieni tilaus, mutta sitä saan odotella vielä vajaan viikon...Please, hide my bank card.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi9/5/12 20:08

    Hei osaisitko kertoa, että mihin kannattaa eritoten ja extra, extra huolella paneutua kauppakorkeakouluun hakiessa. Itse haen nyt ensimmäistä kertaa ja jos viittisit kattoa tota kirjalistaa niin mitä mieltä olet kirjojen aihepiireistä? Entä onko siellä pääsykokeissa silleen et kaikkiin kysymyksiin pitää vastata vai onko silleen et esim kuudesta kysymyksestä saa itte valita neljä? (heitin ton määrän päästäni.)

    Vielä lisäyksenä, että osaisitko sanoa jotakin tärppejä?

    VastaaPoista
  2. Päädyin tekemään aiheesta ihan oman postauksensa, toivottavasti siitä on edes vähän apua :)

    VastaaPoista

Sing your song: