2. maaliskuuta 2016

New In: Make Up



Taas hieman meikkiasiaa! Mulla vaihtelee vähän kausittain, mistä aihealueista olen erityisen kiinnostunut (lue: pakkomielteinen) ja viime kuukausina olen fiilistellyt todella paljon kosmetiikkaa ja varsinkin meikkejä. Liekö syynä se, että olen löytänyt uudestaan Youtubesta kauneusvloggaajat ja meikkausvideot, joita muistan seuranneeni jossain vaiheessa paljonkin. Kirjoittelinkin vähän aikaa sitten meikipussin uutuuksista jo täällä.


Nyt kun Make Up Storen Cover all blue-peiteväriä ei enää valmisteta (hetkellisesti?), oli minun löydettävä uusi tehokas peitevoide. Testiin meni paljon hehkutettu Urban Decayn Naked Skin-peiteväri, joka todellakin on aivan loistava. Koostumus levittyy kuin unelma eikä pinta jää puuterin jälkeen liian kuivan näköiseksi, ja väriä voi tarvittaessa kerrostaa halutun lopputuloksen saamiseksi. Tilaukseen meni ensin sävy Light Neutral, joka kuitenkin osoittautui hieman liian tummaksi/kellertäväksi, joten tilasin vielä perään Fair-sävyn. Näitä kahta sekoittamalla saan juuri itselleni sopivan sävyn! Tosin vaalein sävy toimii myös yksinäänkin, jos kaipaan kunnon korostusväriä.

Sensai Loose Powder


L'oréal Super Liner, Morphe B11 Angle Eyeliner Brush.

Odotin kaksi viikkoa malttamattomana BeautyBaysta tilaamaani Anastasia Beverly Hillsin kulmaväirä, eli Dipbrow Pomadea. Nyt kun olen käyttänyt sitä pari kertaa, täytyy myöntää, että ymmärrän hypetyksen tästäkin tähtituotteesta! Väri tulee riittämään pienen ikuisuuden, eikä vedenkestävyys ole Suomen keleissä todellakaan haitaksi. Pohdin sävyvalintaa parikin päivää ennen tilaamista, ja lopulta päädyin sävyyn Auburn. Keskiruskea sävy taittaa hieman punaiseen, joka sopii punertaviin hiuksiini juuri sopivasti. 


Beautyblender on nyt ollut niin kauan pinnalla, että päätin ottaa selvää, onko pisaran muotoisesta meikkisienestä oikeasti meikkauksen mullistajaksi omalla kohdallanikin. Otin ensin kokeiluun edullisemman kopion, mutta sieni jättää kieltämättä niin mahtavan lopputuloksen, että hankintaan menee kohta varmaankin se real deal! Myös Real Techniquesin sivellinvalikoima täydentyi vielä varjostussiveltimellä (Cocopanda.fi).



Kaikki varjostus/korostus-paletit kiinnostavat tällä hetkellä ja hankin hetken mielijohteesta Make Up Storen Duo Contourin (sävy light). Tosin valitettavasti tuli taas huomattua, että voidemaiset tuotteet eivät kyllä ole rasvoittuvalle iholle se toimivin ratkaisu, vaikka hyvä tuote onkin kyseessä. Paletti meneekin varmaan eteenpäin jollekin kaverille ja ostoslistalla pysyy vieläkin se varjostusväri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: