8. heinäkuuta 2015

Back Home


Kotona ollaan! Palasimme tänään aamulla pieneltä kolmen päivän Tukholman reissulta, ja olo on edelleen todella nuutunut. Laivalla ei tullut nukuttua kuin pari-kolme tuntia levottomasti, ja kaaduinkin kahdeksan aikaan kotona heti takaisin sänkyyn. Nousin ylös vasta kahden aikaan iltapäivällä, joten ajantajuni on täysin sekaisin. Mieli kaipaisi jo kovasti kunnon hikitreenien pariin salille, mutta kroppa laahaa hieman perässä.

Kaupunkiloma oli todella onnistunut ja sen sain viettää rakkaimmassa seurassa. Toki kunnon rantaloma tai matka hieman pidemmällekin olisi ollut huippua, mutta Tukholma on aina yhtä kiva paikka! Käveltyä tuli tosi paljon, ja näin kolmen päivän jälkeen jalkani ovat ihan muusina (siis mulla on pohkeet ja sisäreidet ihan maitohapoilla?!). Poikaystäväni ei ollut koskaan käynyt Tukholmassa, joten oli rentouttavaa vain haahuilla ympäri kaupunkia ilman sen suurempia suunnitelmia. Matka- ja asukuvia on tulossa pian, mutta siihen asti voi tyytyä instagram-otoksiini! (@suvile)

Seuraavaksi on luvassa pari päivää rennosti kotona, varmaankin lähinnä treenailun ja Netflixin parissa, ja viikonloppuna suuntaan Långvikiin juhlimaan hyvän ystävän tyylikkäitä polttareita! Kylpylähotelli vaikuttaa aivan mielettömän kauniilta paikalta, joten siellä kelpaa viettää viimeiset lomapäivät, ennen kuin palaan kolmen viikon loman jälkeen maanantaina takaisin töihin (yhyyyy!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: