27. huhtikuuta 2015

Bright Like a Diamond



Hiusjuttuja taas kehiin! Olen viime aikoina tehtnyt useammankin uuden löydön mitä tulee hiustenhoitoon.


Redken on kokemusteni mukaan yksi parhaimmista brändeistä, mitä tulee hiusten hoitoon ja -muotoiluun, enkä voinut vastustaa tätä Diamond Oil High Shine-sarjan shampoota ja hoitoainetta. Mitään dramaattista muutosta todella kiillottomille ja vaurioituneille hiuksille en yksinään näiden ansiosta lupailisi, mutta ne lisäävät kiiltoa kyllä kauniisti! Nämä jättävät myös pitkät hiukseni ilmavan tuntuisiksi, vaikka usein kiillottavat tuotteet saattavat olla suhteellisen raskaita.


Ja kiiltävyyslinjalla jatkuu myös latvojen viimeistely, minkä tarkoitukseen hankin Tigi Bed Headin uuden Blow-Out-voiteen. Se on väriltään hennon kultaista ja tuotekuvauksen mukaan sopii parhaiten ruskeille ja punaisille hiuksille. Se tuoksuu myös ihanalta, niin kuin Tigiltä ei voi muuta odottaakaan! Voide siloittaa tehokkaasti kuivia latvoja ja pörröisyyttä, mistä tukkani kärsii liian usein.


Batisten kuivashampoot ovat ehdottomasti parhaita hinta-laatusuhteeltaan, ja valikoimasta löytyy nykyään erilaisia versioita vaikka mihin lähtöön. Olen käyttänyt ainakin Original, Tropical ja Medium Brunette-versioita, ja ollut tyytyväinen jokaiseen. Uuden kokeileminen on kuitenkin aina mielenkiintoista, joten mukaani tarttui Strength&Shine.

Onko teillä kokemuksia näistä tai muista must-have kiiltoa antavista hiustuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: