3. lokakuuta 2014

Fun Fact Friday

Instagram lately ( @suvile )
- Mun ehdoton lempieläimeni on red panda (suomeksi ilmeisesti kultapanda). Siis katsokaa Youtubesta pari videota niistä. Oikeasti. En voi painottaa tätä nyt liikaa. Ei ole olemassa MITÄÄN suloisempaa.

- En syö banaaneja. Mua kuvottaa niiden haju, maku ja koostumus, enkä oikeasti pysty syömään niitä ollenkaan, paitsi pieninä määrinä smoothien joukossa tai kuivattuina lastuina.

- Rakastan kirjoittaa erilaisia to do- ja ostoslistoja, vaikka en niitä noudattaisikaan. On silti jotenkin terapeuttista kirjoittaa ylös kaikki mielen päällä olevat asiat, jotka tulisi saada tehtyä.

- Mulla ei ole mitään yleisesti käytettyjä lempinimiä, eikä ole koskaan ollut! Suvi taitaa olla niin lyhyt nimi, ettei siitä pahemmin mitään järkevää lempinimeä saakaan...

- Osaan Frendien, Big Bang Theoryn ja How I Met Your Motherin jaksot niin hyvin, että muistan melkein aina hahmojen seuraavat repliikit katsoessani jaksoja aina uudestaan ja uudestaan.

- Minulla oli yläasteella Kelly Osbourne-hiustyyli, eli pitkät otsahiukset ja takaa lyhyet, vahalla nostetut hiukset. Hrrr...


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: