1. tammikuuta 2014

Happy New You

Tervetuloa, 2014!

En oikein usko uudenvuoden"lupauksiin", onhan niitä aikaisemmin aina tullut tehtyä ja parin kuukauden jälkeen tullut jätettyä ne taka-alalle. Niiden sijaan olen miettinyt sellaisia elämäni osa-alueita, joihin aion panostaa enemmän tulevana vuonna, ja pilkkoa niitä pienempiin tavoitteisiin. Ehkä on käytännöllisempää miettiä suuria linjoja ja antaa lopullisten tavoitteiden sitten muodostua vähitellen (tähän jokin elämänhallintaopas varmaan kehottaisi tekemään juuri toisin päin, heh).

Onneksi elämäänsä voi alkaa muuttamaan minä päivänä tahansa, ja uusi vuosi on kuitenkin vain päivä siinä missä muutkin, mutta meillä on toki taipumus havahtua joihinkin asioihin erityisen voimakkaasti vasta tällaisina hetkinä. Tässä on myös tullut opiskeltua niin kauan, että jotenkin mun vuoteni on alkanut aina syksyllä, ja mietin menneitä vuosia lukuvuosina, enkä niinkään kalenterivuosina. Ensi syksynä en kuitenkaan enää palaa yliopistolle (tai no, ei siellä nytkään tule enää varsinaisesti oltua, mutta pian en ole enää edes kirjoilla), joten ehkä siksi suhtaudun tavallista voimakkaammin nyt vuoden vaihtumiseen.


Valmistuminen ja opiskelijaelämän loppuminen onkin varmasti tämän vuoden suurin muutos. Vaikka se onkin jo erittäin tervetullutta, niin on se toki hieman haikeaa, opiskeluaika kun on kuitenkin ollut niin merkittävä ajanjakso. Innolla kuitenkin odotan jo seuraavaa vaihetta! Tosin, vaikka tämänhetkisenä tavoitteena olisi palauttaa gradu ihan viimeistään pääsiäiseen mennessä, varsinaisten tutkintopapereiden saaminen taitaa rästitenttien takia mennä kesään tai alkusyksyyn, joten ihan lähiaikoina en voi vielä sanoa virallisesti valmistuvani. Oh well, muotoseikkoja, enemmän mietityttää oman alan töiden löytäminen ja hankkiminen.

Gradun valmistumisen lisäksi aion panostaa taas enemmän treenamiseen ja hyvinvointiin. Tämä loppuvuoden pimeys ja muut kiireet ovat syöneet energiaa aika lailla, ja treenausintoni on ollut tavallista huonompi, mikä valitettavasti tuntuu (ja varmaan näkyy) hieman fyysisessä hyvinvoinnissa. Mutta eiköhän tämä päivien piteneminen ja uuteen työarkirytmiin tottuminen ala helpottamaan asiaa! Valmiiksi turhautuneena kuitenkin odotan sitä alkuvuoden yleisöryntäystä salille, kun joka sali ja tunti on täynnä jengiä... Toiseksi aion myös kiinnittää enemmän huomiota unen määrään arkisin, jottei viikonloppuisin sitten tarvitse aina "kuittailla" univelkoja.

Kolmantena tavoitteenani on panostaa jatkossa blogin asukuviin, niitä on viime aikoina ollut aivan liian vähän... Uusi, kunnollinen kamera tulee varmasti auttamaan tässä sekä innostuksen että laadun kanssa! Mulla on usein tosi paljon ideoita ja inspiraatiota asukuviin, ongelmana vaan on yleensä löytää joku valokuvaaja, jolla olisi myös tätä samaa ajatusmaailmaa :p  (p.s tarkoituksenani olisi hankkia joko Olympus E-PL3 tai E-PM2, joten mikäli jollakulla on kokemuksia näistä, niin kuulisin niistä mielelläni!).

Odotan innolla seuraavaa vuotta, toivon, että itse saan aikaiseksi tehdä ja toteuttaa haluamiani asioita ja että myös sattuma toisi kaikenlaista jännittävää eteen!
Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: