19. marraskuuta 2013

Be ConfiDent


Täydellisen valkoiset hampaat tuppaavat olemaan jonkinlainen ikuisuusprojekti ja -haave, joten kun sain mahdollisuuden testata BeConfidentin* peroksiditonta kotivalkaisupakettia, en olisi voinut olla innostuneempi!

Startkit lupaa näkyviä tuloksia jo kymmenen 30 minuutin käsittelykerran jälkeen (15 minuttia kummallekin hammasrivistölle). Muotit oli helppo muotoilla ennen ensimmäistä käsittelykertaa kuumassa vedessä omaan suuhun sopiviksi. Plussaa muuten meloninmakuisesta valkaisugeelistä!

Olin kyllä ottanut ennen-kuvat pari kolme viikkoa sitten, mutta näin jälkikäteen näppärästi huomasin, että niiden laatu on sen verran huono, etten kehtaa niitä tänne laittaa. Olin kuitenkin aika tyytyväinen Startkitiin ja huomaan kyllä eron hampaiden sävyssä! Valkaisugeeli riitti juuri sopivasti luvattuun kymmeneen käyttökertaan ja tuubin kyljessä olevan mitta-asteikon mukaan sitä oli helppo annostella sopiva määrä muotteihin. Itse käytin valkaisua iltaisin ennen nukkumaanmenoa, sillä hampaat ovat hieman epätasaisen väriset juuri käsittelyn jälkeen, mutta olivat aamuun mennessä tasoittuneet normaaliksi. Yleisesti ottaen sanoisin, että Startkit on hinta-laatusuhteltaan todella hyvä pieneen hampaiden sävyn kirkastamiseen! Mielestäni valkeat hampaat saavat huulipunat ja -kiillotkin näyttämään paljon raikkaammilta, kun sävyt pääsevät paremmin esiin (varsinkin kun näin pikkujoulukautena tekee mieli käyttää erityisesti punaisia huulia, right?).

Alekoodilla SUVI saatte muuten -10% tilauksestanne, mikäli on kiinnostusta testata BeConfidentia! (Toimituskulut ovat myös ilmaiset ja paketti tulee supernopeasti perille.)

*toteutettu yhteistyössä BeConfidentin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: