18. toukokuuta 2013

Party at Gatsby's


Eilen halusin pukeutua asianmukaisesti The Great Gatsbyn näytökseen, joten päälle meni art deco-henkinen paljettihameeni! Leffa oli kyllä visuaalisesti tosi huikea ja tämä aamupäivä onkin mennyt pitkälti leffan soittolistan kanssa fiilistellen...

2 kommenttia:

  1. ei vitsit me oltiin kanssa torstaina kattomassa gatsby! oli kyllä tosiaankin upeita pukuja (aahh ne mekot mitä sillä daisyllä oli päällä <3 ja ne korut!), ja muutenkin hienosti tehty leffa. sisällöllisesti se oli jotenkin vähän..hmmm...hämmentävä ? :-D siis hyvä kylläkin, mutta välillä tipuin kyllä kärryiltä ihan täysin :-D voi kyllä johtua siitäkin, että täällä ei niitä tekstityksiä ole ja vaikka uskonkin englantini olevan erittäin hyvää niin välillä puheesta ei ihan saanut selvää. pitää kyllä ehdottomasti nähdä uudestaan, niin aukeaa varmasti moni nyt vähän epäselväksi jäänyt kohta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo aika paljonhan siinä oli niitä "sivutarinoita" enkä mäkään ihan ymmärtänyt kaikkien kohdalla miks ne oli otettu mukaan :P mut itsekin keskityin enimmäkseen kuolaamaan niitä pukuja ja tietty Leonardoa ;) ja se kirja meni ehdottomasti mun luettava-listalle!

      Poista

Sing your song: