19. lokakuuta 2012

Daily make up

Yritän taas hieman tsempata postaustahdin kanssa, mutta koska lähestyviin tentteihin lukemisen takia päivän asut ovat lähinnä lökäpöksyt+lämmin neule-luokkaa, niin ajattelin esitellä päivittäin käyttämiäni meikkituotteita!


Arkena pohjana toimii useimmiten Vichyn Normaderm-päivävoide, mutta kaivatessani kunnon pohjustusta käytän NYXin Studio Perfect Photo-loving primeria, joka antaa kivan mattapintaisen ja sametinpehmeän jäljen, sekä silmäluomille MSCHIC for Seppälän All Day Long Eyeshadow Basea. Okei, tuota jälkimmäistä sarjaahan ei enää edes valmisteta joten kyseinen tuote on ollut käytössä aika kauan, mutta se toimii edelleen...!


Olen viime vuosina menettänyt sydämeni totaalisesti mineraalipuutereille, ne kun ovat niin helposti levittyviä ja kerrostettavissa halutun peittävyyden saamiseksi! Tällä hetkellä käytössäni on Lily Lolon Mineral Foundation-puuteri kahdessa eri sävyssä, Barely Buff ja In the Buff, joita käytän yksinään tai sekoitellen riippuen siitä, olenko käyttänyt itseruskettavaa. Tummat silmänaluset ja mahdolliset pienet virheet peitän vuosikausia käyttämälläni Make Up Storen Cover All Blue-peitevärillä. Täytyy tosin myöntää, että ei ole Bobbi Brownin peitevärejä voittanutta! Tarkoituksena onkin tilata niitä Ebaysta heti kun vain sopivia sävyjä tulee tarjolle (Bobbin tuotteita kun ei voi valitettavasti tilata nettikaupoista Suomeen)...


Silloin kun haluan superkestävän meikkipohjan, käytän L'oréalin Infallible-meikkivoidetta (120 Vanilla), joka pysyy erinomaisen hyvin kasvoilla koko päivän. Pinnan kiinnitän erittäin kevyesti L'oréalin Nude Magique BB-puuterilla sävyssä Light, jota sudin kasvoille isolla puuterisudilla.


Varjostusten tekemiseen ja kasvojen muotoiluun käytän L'oréalin Glam Bronze La Terra-aurinkopuuteria sekä silloin tällöin myös Clarinsin Blush Douceur-poskipunaa sävyssä 10 rose petal. En ole koskaan ollut kauhean innostunut poskipunan käyttäjä, sillä poskeni tuntuvat olevan tarpeeksi punakat ilmankin, mutta viime aikoina olen huomannut sen raikastavan meikkiä aika kivasti!


Wet'n'Wildin Illuminating Powder sävyssä Starlight Bronze on ihan sopiva halpistuote poskipäiden korostamiseen ja käytettäväksi myös luomiväreinä. Ostoslistalla on nyt kuitenkin korostuspuuteri joltakin toiselta merkiltä kuten MACilta...



Luomiväreistä eniten käytän Inglot'n Freedom System-paletteja, jotka ovat ihan huippukäteviä! Inhoan ostaa valmiita luomiväripaletteja koska valitettavan usein osa väreistä jää lähes käyttämättä, mutta Inglot'n systeemi on erittäin toimiva. Ahkerimmassa käytössä ovat erilaiset kullan, kuparin ja ruskean sävyt, sekä toisinaan musta väri eyeliner-rajauksen pehmentämiseen.


Olen aika vannoutunut vedenkestävän silmämeikin käyttäjä, joten hyvät ripsi- ja rajausvärit ovat arkimeikkini kulmakiviä. Tällä hetkellä käytän Isadoran Waterproof Glossy Eyelineria (Chrome Black), jota levitän viistopäisellä siveltimellä pehmeämmän lopputuloksen saamiseksi. Siveltimen ansiosta väri levittyy paremmin myös ripsien tyveen. Silloin tällöin käytän Diorin Diorshow Black Out Waterproof-mascarani kanssa myös Too Facedin ripsikuituja (oma postaus täällä).


Pitkinä päivinä kiinnitän koko meikin vielä Clarinsin Fix' Make-up kiinnityssuihkeella. Suihke sopii myös meikin raikastamisen pitkin päivää ja on siis loistotuote esimerkiksi mentäessä töistä suoraan juhlimaan!


Huulimeikki on useimmiten se osa meikistäni, johon kiinnitän vähiten huomiota, sillä keskityn kauniin meikkipohjan ja näyttävien silmien tekemiseen. Harmittaa tosin ihan hitosti, että menin hukkaamaan mun Shisheidon lemppariarkihuulipunani viime baarireissulla (hups)! Sen lisäksi olen käyttänyt enimmäkseen Cliniquen Superbalm Moisturizing Gloss-perushuulikiiltoa tai Rimmelin Moisture Renew-punaa sävyssä Nude Delight, sekä välillä Revlonin Just Bitten-huulitussia sävyssä Flame.


Mukana kulkevat meikit löytyvät tietty ihanasta River Islandin pussukasta :)


2 kommenttia:

  1. Ois ollu kiva, jos oisit laittanut loppuun vielä kuvan sun kasvoista meikattuna. Mutta kiva postaus muuten! :)

    VastaaPoista

Sing your song: