5. syyskuuta 2012

Do you know your music?


Jatketaan Coldplayn keikkakuvien perään vielä yhdellä musiikkiaiheisella postauksella ennen takaisin muotijuttujen pariin palaamista! Musiikki on aina ollut lähellä mun sydäntäni ja sen takia olen myös ikuistanut sitä symboloivan tatuoinnin niskaani, johon en voisi olla enempää tyytyväinen.

Tämän takia tartuinkin oitis mulle tarjoutuneeseen tilaisuuteen kertoa Sony Nordicin facebook-sivuilla olevasta kilpailusta, jossa voitte voittaa uuden Xperia Go-älypuhelimen (arvo 355 e) tai viikottain arvottavat MDR-55V-kuulokkeet(arvo 100 e)! Itselläni ainakin kulkee iPod mukana lähes aina ja kaikkialla, joten olenkin harkinnut laadukkaisiin ja samalla tyylikkäisiin kuulokkeisiin panostamista...


Kilpailu on järjestetty uuden Sony Vaio E-14 läppärin lanseerauksen kunniaksi, jonka ostaja saa mahdollisuuden käyttää Music Unlimited-palvelua maksutta 6 kuukautta! Kilpailuun voi osallistua vastaamalla pariin musiikkiaiheiseen kysymykseen ja se on avoinna Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Islannin asukkaille.

Eikun pelaamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: