21. tammikuuta 2012

Work it out

En ole varmaan ainoa jonka uudenvuodenlupauksiin kuului liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon panostaminen? Tai omalla kohdalla enemmänkin jo syksystä asti jatkuneen treeni-innostuksen ylläpitäminen kevään kiirrellisestä aikataulusta huolimatta... Lontoossa kun mulla oli käytössä ainoastaan kuntosalikortti, mutta en ole todellakaan niitä ihmisiä, jotka viitsivät yksin puurtaa salilla. Siispä kun pääsin taas vuoden tauon jälkeen erilaisten ryhmäliikuntatuntien pariin, on motivaatiokin parantunut huomattavasti!


Täytyy myöntää, että pitkästä aikaa viihdyn omassa kropassani tavallista paremmin, ja mikäs sen loistavampaa, varsinkin kun muutoksesta on huomauttanut muutama kaverikin :) Täytyykin nyt seuraavan parin kuukauden aikana varmistaa että töistä ja kandityöskentelystä huolimatta kalenterista löytyy vapaa-aikaa myös liikunalle...

2 kommenttia:

  1. Mistä muuten tilaat piilarisi ja miten käytännönjutut sujuvat? :)

    VastaaPoista
  2. Oon tilannut Lenstore.fi:stä ja LensOnista, toimitus on ollut suht nopea ja maksaminenkin käynyt helposti joko laskulla tai kortilla :) Värillisten piilareiden kanssa on tietty hieman vaikeaa tietää millainen lopputuloksesta tulee, mutta viimeisen vuoden oon ollut tyytyväinen Expressions Colors-linsseihin!

    VastaaPoista

Sing your song: