13. heinäkuuta 2011

Unelmamerkit

Kaikilla on varmasti niitä tiettyjä designermerkkejä joita kerää (onneksi olkoon) tai joista unelmoi erityisen paljon ja tietää, että niitä ostettuaan on saavuttanut oikeasti jotakin. Tässä siis muutama merkki jotka löytyvät mun buy-one-day-or-die-trying-listaltani:

ALEXANDER MCQUEEN


McQueen oli vuosia yksi mun suosikkisuunnittelijoistani ja olen enemmän kuin tyytyväinen myös Sarah Burtonin aikaansaannoksiin, nainenhan on ihan loistava. Kyseinen merkki on mielestäni aivan täydellinen yhdistelmä supernaisellisia yksityiskohtia, taidokkaista leikkauksia ja rock-asennetta.

MARCHESA


Vastustamattomia mekkoja ja iltapukuja, ei voi muuta sanoa.

CHANEL


Syy, miksi Chanel on listalla tuskin kaipaa mitään selittelyjä. Korut ja laukut kestäisivät vuosikymmeniä ja pysyisivät aina yhtä tyylikkäinä klassisen muotoilunsa takia. Gabrielle Chanelin elämänkerran lukeneena olen myös jotenkin kiintynyt koko muotitaloon ja sen vivahteikkaaseen historiaan, ja pidänkin Chanelia jonkin sorttisena idolina.

HERMÈS

Paremman laatuisia laukkuja ja asusteita saa varmaan hakea! Oon myös hieman kateellinen eräälle hyvälle kaverille, joka on tällä hetkellä töissä kyseisessä liikkeessä... itselläni tosin varmaan pettäisi itsehillintä siinä ympäristössä :)

VALENTINO


Jokin Valentinon mallistoissa on aina kolahtanut muhun, varmaan naiselliset linjat ja korkealaatuiset materiaalit. Vaikka herra onkin jo jäänyt eläkkeelle suunnitteluhommista, niin merkki on onneksi säilyttänyt ominaistyylinsä. Valentino on näistä merkeistä toistaiseksi ainoa, josta omistan jotakin (kaapista löytyy New Yorkista ostettu silkkihuivi), mutta toivottavasti näitä muitakin alkaa pikkuhiljaa kerääntyä kokoelmiin...


Kuvat: Polyvore, blogs.starbulletin, Hermes.com, style.com

3 kommenttia:

  1. ihan mielettömän kauniita noi Marchesan mekot! ja Hermeksen laukut... ♥ kyllä kelpais mulleki ;)

    VastaaPoista
  2. Onko Yummy! -blogin pitäjä töissä tuolla Hermésillä? :D

    VastaaPoista
  3. Ei oo mun asiani valitettavasti kertoilla Jennin töistä, mutta ei, nyt ei ole hänestä kyse...

    VastaaPoista

Sing your song: