6. tammikuuta 2016

Pretty Little Things


Tällaisilla pakkaskeleillä ei voi kyllä muuta kuin haaveilla keväästä! Blogin puolella en olekaan tainnut vielä esitellä ihania TopShopin Kingdom Ghillie-nyöriballerinoja, jotka onnistuin onnen kaupalla nappaamaan omakseni joskus lokakuussa. Niiden ensimmäiseen käyttöön on tosin vielä pitkä aika, joten ne joutuvat vielä muutaman kuukauden odottamaan laatikossa. Ihastuin niihin palavasti kesällä nähtyäni ne jatkuvasti instagramissa, ja olihan ne sitten tilattava heti, kun siihen tuli mahdollisuus!


Toinen ihastuttava uutuus on Furlan joululahjaksi saamani lompakko. Laadukas merkkilompakko on ollut ostoslistalla kauan, enkä voi tällä hetkellä olla hypistelemättä tätä aarretta vähän väliä.

Taulukehys, Stockmann.
Joulupukki ilahdutti minua myös ikisuosikkituoksuillani, eli Armani Codella ja Burberry Bodylla. Lisäksi, kuinka söpö on tuo Viktor&Rolfin Flowerbomb-minipullo?!


Olen myös sisustanut uutta asuntoamme antaumuksella, ja pari Deseniosta tilaamaani printtiä odottavat vielä kehyksiään. En malta odottaa, että saan kullanvärisen maailmankartan vihdoinkin seinälle.


Kosmetiikasta kirjoittelinkin kattavampaa postausta aikaisemmin, mutta viimeisimpiä hankintojani ovat Urban Decayn Naked weightless concealer ja Glamglow'n Supermud-kasvonaamio.
Naked-peitevoide on ihanan samettisen tuntuinen iholla ja levittyy erinomaisesti! Tilasin ihan sokkona sävyn Light Neutral, mutta taidan kuitenkin hankkia vielä astetta vaaleamman sävyn, jotta peitevoide ajaa myös korostusvärin asemaa.

Glamglow-kasvonaamioita olin himoinnut jo jonkin aikaa ja täytyy myöntää, että se on kyllä pienen sijoituksen arvoinen hittituote. Supermud-versio puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, jättämättä ihoa kuitenkaan kuivaksi. Lisäksi sen pakkaus on puhdasta luksusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: