8. joulukuuta 2014

Christmas Feels


Joulufiilistä on kyllä tänä(kin) vuonna haettava ihan muualta kuin lumivalkeista maisemista! Rauhallinen, menoja vailla oleva sunnuntai olikin hyvä hetki pyörähtää Vanhan Suurtorin perinteisillä joulumarkkinoilla. Ja hei, pitkästä aikaa on tarjolla jopa asukuvia! Asussa nyt ei ole mitään ihmeellistä, mutta näkyypä bloggaajan kuviakin välillä täällä...

Olen ottanut pieneksi projektiksi kouluttaa poikkiksesta jonkinlaista asukuvaajaa, jotta tulisi useammin kuvattua asuja blogiin. Ei tosin ehkä se helpoin homma, kun herra ei ole eläissään omistanut edes digipokkaria, ja varmaankin riittämätön valo/sormet alta aikayksikön kohmettava hyytävän kylmä tuuli ei ole se ihan paras kombo näin alkuun. Mutta suunta taitaa olla ihan hyvä?


6 kommenttia:

  1. Ihana Turku ja ihanan jouluisia kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ihania joulufiiliksiä! Hetken jo katselin kateellisena että "oispa Turussakin tämmöistä" ennen kuin tajusin että Turustahan nämä olikin :D En vaan ole ehtinyt joulutorille ihastelemaan, niin tulipa sekin nyt hoidettua näin virtuaalisesti...

    - Hansu // Hassutellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu onhan siellä kiva aina piipahtaa, vaikka aikalailla samat kojut sieltä löytyvät joka vuosi :)

      Poista
  3. Oi kuinka erilaisia juttuja eri silmät voivatkaan bongailla! Kävin tuolla pimeän jo taittuessa ja marraskuun lopussa ja huomaan kuinka osin olen toki bongaillut samojakin asioita, mutta niin paljon jäänyt ihan huomaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itsekin huomaan kiinnittäväni huomiota paljon enemmän yksityiskohtiin, kun on kamera laukussa mukana :) oli varmasti kaunis paikka myös pimeällä!

      Poista

Sing your song: