9. huhtikuuta 2014

What's Up


Voi tätä blogihiljaisuutta taas. Skarppausta on osaltani kuitenkin luvassa, varsinkin kun lähiaikoina on tapahtumassa kaikkea kivaa, ensimmäisenä Indiedaysin bloggaajatapahtuma lauantaina Helsingissä! Tässä kuitenkin jotain viime aikojen kuulumisia Instagramin puolelta (@suvile), jolloin olen:

... tehtnyt muutamia ihania, keväisiä löytöjä, joista mieluisimpana tuo H&M:n kuviollinen bleiseri.

... nauttinut ystävien seurasta hyvän kahvin merkeissä sekä ihanasta kevätilmasta, josta olen saanut valtavasti energiaa.

...treenaillut tuttuun tapaan.


... tämän uuden energian ansiosta siivoillut kunnolla kotia ja käynyt läpi vaate- ja asustevalikoimiani

... löytänyt vaatekaapin kätköistä juttuja, joiden olemassaolon olin ihan unohtanut, kuten tämä Zaran parin vuoden takainen hapsuhame! Hapsuthan ovat yksi kevään trendeistä, joten ainakin yksi sesongin key item löytyy jo omasta takaa.

... viihtynyt yökerhoja paljon paremmin tunnelmallisissa istuskelupaikoissa, kuten Blankossa ja Turun uusimmassa lisäyksessä, Tårgetissa.

Lisäksi olen fiilistellyt kuumeissani ensi viikon Lontoon reissua, joka aika pahasti huonontaa tällä hetkellä keskittymiskykyäni graduun. Hotellin varasin Notting Hillin suunnalta, eli aika täydelliseltä sijainnilta siis! Joitakin yksittäisiä kohteita olen suunnitellut käyväni katsomassa Lontoossa, mutta enimmäkseen tahdon vain maleksia ympäri kaupunkia vaikka kahvikuppi kädessä, ilman sen kummempaa määränpäätä. Vaikka yritänkin treffata mahdollisimman paljon ystäviäni, tulee reissussa varmasti vietettyä paljon aikaa ihan itseksenikin. Mikä ei sinänsä haittaa, ainakin voi tulla ja mennä omien aikataulujen ja fiilisten mukaan, eikä Lontoossa ole kyllä koskaan yksinäinen tai tylsistynyt olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: