16. maaliskuuta 2014

Make Up Newbies


Tässä viime aikojen parhaat uudet lisäykset meikkipussiini! Olen luottanut Vichyn ihonhoitotuotteisiin jo vuosikausia, joten kun huomasin merkin meikkipohjauutuudet, oli niitä päästävä heti kokeilemaan. Käytössäni on nyt viikon ajan ollut Dermablend-sarjan corrective compact cream foundation-meikkipuuteri sekä väritön irtopuuteri, ja olen molempiin aivan ihastunut! Irtopuuteri on täysin väritön, joten se ei muuta kiinnitettävän meikki- tai bb-voiteen sävyä ollenkaan, ja on muutenkin unelmankevyt. Meikkipuuteri puolestaan on koostumukseensa nähden erittäin peittävä ja jättää mattaisen, mutta samalla hehkuvan, pinnan kasvoille. Mikäli sarja kiinnostaa enemmänkin, kannattaa käydä tutustumassa siihen tarkemmin vaikka täällä.


Toinen uusi ihastus on ollut MACin Skin Finish Mineralize-hohtopuuteri. Miksi olenkaan odottanut näin kauan sen hankkimista? Aivan täydellinen tuote!

2 kommenttia:

  1. Olen itse miettinyt myös kokeilla tuota dermablend-sarjaa, koska poskista löytyy aknen jäljiltä pieniä arpeja. Miten valitsit nestemäisen ja kiinteän välillä ja eikö se ollut liian napakka/paksu koostumukselta?

    -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse asiassa valitsin kiinteän version siksi, että nestemäisiä meikkivoiteita löytyy kaapista jo pari ja rasiaa on helppo kuljettaa tarvittaessa mukana vaikka käsilaukussa. Ymmärsin, että nestemäinen voide on myös peittävämpää, eikä itselläni sinänsä ole suurempia ihovirheitä... Meikkipuuteri on mielestäni koostumukseltaan aika kiva, ja esimerkiksi siveltimen kanssa lopputuloksesta saa halutessaan hieman ohuemman. Kannattaa varmaan marssia apteekkiin ja siellä testailla kumpi itsellesi on parempi :)

      Poista

Sing your song: