19. syyskuuta 2010

Pianpianpian!

Okei, ehkä tänne blogiin vois tehdä jotain kirjoituksiakin, jotta tässä olisi järkeä...

Tosiaan, huomenna onkin sitten enää viisi kokonaista päivää jäljellä täällä Suomessa! Oon jotenkin tosi hidas tässä muuton sisäistämisessä, tiedostan kyllä että lähtö on lauantaina mutta kuitenkaan en täysin ymmärrä sitä vielä, tiedättekö? Ehkä se kolahtaa kunnolla huomenna kun aloitan mission impossiblen (joka myös pakkaamisena tunnetaan). En tahtoisi kuullostaa kauhealta materialistilta, mutta uskoisin että pienimuotoista identiteettikriisiä on odotettavissa seuraavien päivien aikana!
No, onneksi näin ekonomiopiskelijana uskon siihen, että onnellisuus on ostettavissa (haha), joten mun on täysin PAKKO shopata Lontoossa sydämeni kyllyydestä ihan vain säilyttääkseni mielenrauhani.

Oli kyllä ihanaa viettää pari viime päivää kaveriporukassa mökillä, kunnon annos perussuomalaista meininkiä järven rannalla(ei, en mennyt uimaan, en halunnut ottaa sitä riskiä että lauantain lento menee keuhkokuumeesta toipumisessa). Ei tule varmaan harrastettua mökkeilyä ennen ensi kesää, joten tuli just sopivaan väliin tää reissu..! Saldona ainakin valokuvia ja videoklippejä jotka (toivottavasti) eivät koskaan joudu mihinkään yleiseen levitykseen., hehee.
Tämän järkevämpää kirjoittelua en nyt saa aikaiseksi, viimeiset kolme tuntia on menneet sohvalla lojuessa ja How I Met Your Mother-maratonin parissa...

Ensi viikolla luvassa kertomuksia pakkausrumbasta ja todennäköisesti täysin hyperaktiivisen sekavia postauksia, KOSKA HITTO MUUTAN ENSI VIIKOLLA BRITTEIHIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sing your song: